[]

Kpss açıklandı sıradaki ne?

Arkadaşlar ilk kez girdim kpss sınavına sonuçlar açıklandı geçen gün. Şimdi sıradaki adım nedir? Öss zamanındaki gibi tercih mi yapıcaz yoksa ilan mı kovalayacağız ne yapılmalı şimdi?

İmza
İktisat Mezunu

 
bütçe görüşmeleri yapılıyor iu an. ama kamuya 100k personel alınacağo açıklandı geçen gün. Bunun 30-40 bini öğretmen olsa. gerisi sektörlere dağılır diye tahmin ediyorum. Aralık gibi ilanlar başlar herhalde. memurlar.net tarzı siteleri takip edin bolca.


  • westblack  (27.10.20 21:29:34) 
31 Aralık'ta 2020 KPSS puanıyla ilk tercihler, yani 2020/2 tercihleri yapılacak. KPSS puanı merkezi alımlarda 2 yıl, 4 atamada geçerlidir. Aldığınız puanla 2020/2, 2021/1, 2021/2 ve 2022/1 atamalarında tercih yapabilirsiniz. Öğretmenlik puanı ise 1 yıl ve 2 atamada geçerli, iktisat mezunuymuşsunuz gerçi, o sizi pek ilgilendirmez.


  • dogumdansancili  (27.10.20 21:43:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.