[]

Üniversite Kütüphanelerinde Arama

Arkadaşlar merhaba, bir kitap arıyorum şu anda sadece Bilkent Merkez kütüphanesinde var. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Şimdi bu kitabı nasıl elde ederim bilmiyorum. Kitap sadece Amerika'da satışta ve 1000 tl. Tek tek girip aramamız mı lazım kütüphanelere?




 
booksc.org
www.loc.gov şu iki siteye bir bakın, belki vardır.

  • penceredengorunenmorbina  (27.10.20 16:47:37) 
kitap ne? fiziksel olarak mı lazım?


  • aynose  (27.10.20 16:56:07) 
@aynose


www.kisa.link

kitap bu, herhangi bir formatta lazım. okuyup alıntılama yapacağım.
  • iddaaci  (27.10.20 17:02:41 ~ 17:04:33) 
@eileengray bütününü okumam gerekiyor. zahmet vermeyeyim. başka yollar arayabilirim.


  • iddaaci  (27.10.20 17:28:06) 
şuradan toplu arama yapabiliyorsunuz: www.toplukatalog.gov.tr
aradığınız kitap Bilkent - Merkez | Hacettepe - Beytepe | Kocaeli - Merkez'de görünüyor. kitabı üniversite kütüphaneniz aracılığıyla bunlardan birinden istetebilirsiniz. göndermeme ihtimalleri var tabii ama zamanınız varsa bir deneyin derim.

  • ganbatte  (27.10.20 17:43:30) 
Open libraryde mevcut canım kardeşim. Hesap aç, borrow et, 2 hafta tepe tepe kullan ne ihtiyacın varsa.

openlibrary.org
  • JohnOakley  (27.10.20 19:17:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.