[]

Powerlifting Sorusu

Powerlifting yaparak kas kütlesi artırılabilir mi? Teşekkür ederim.




 
Gerekli kalorileri makroları alıp düzenli ağırlık yüklemesi yaparsan damacana taşıyarak da kas kütleni artırabilirsin, bunlar en nihayetinde benzer amaçlara giden araçlar, alacağın sonuç neyi nasıl uyguladığınla alakalı. PL'nin amacı kaldırdığın ağırlıkları sürekli artırıp güçlenmek üzerine kuruludur, uyguladığın çalışmaya göre en düşük seviyede de olsa her antrenmanda uygulanan bir şey, bunun için de sürekli yüksek kalori alırsın o da yağlanmana neden olur, yani yüksek kas kütlen olur ama yağ oranın da yükselir, PL'de definasyon gibi olaylar olmadığı için yağ da yakamazsın genelde yüksek kas kütlesi ve yüksek yağ oranıyla takılırsın.


  • angelus  (27.10.20 15:02:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.