[]

Kaleci ne yapiyor burada?

Uzun zamandir boyle bir sey gormemistim. Bariz şike kokan bir gol gibi geldi. Sizin yorumunuz? tr.beinsports.com




 
kalenin yerini karıştırmış gibi davranıyor. kendinde göre kaleyi biraz daha solda bekliyordu. bir bakıyor hayal ettiği gibi değil.


  • belkider  (27.10.20 11:38:44) 
kalecilik tecrübesi olan birisi olarak bana daha çok golü atan oyuncunun uzak köşeye bırakamayacağını, yani ya üstüne ya da dışarı vuracağını ümit ederek kendi köşesini kapatmayı tercih ediyor gibi geldi. Bu tercihi yaparken de anlık olarak diğer yönden gelen rakip oyuncunun da kendi defans arkadaşları tarafından kapatılabileceğini varsayıyor. Neuer gibi kalecilerin farkı bu tip pozisyonlarda açıyı vücuduyla optimum kapatıp (bu maçtaki kalecinin kale çizgisine doğru gerilemesinin aksine) el-kol ve ayaklar ile de olası yakınına gelecek topu çıkarma şanslarının yüksek olması.


  • candanag  (27.10.20 11:53:25 ~ 11:56:48) 
geri geri kalesine yöneliyor ve arkasına bakmadığı için açı/mesafe hesabını yapamıyor. kaleyi ortaladığını düşünüyor, gelen şutun da dışarı gideceğini düşündüğünü için hamle yapmıyor ve gol.


  • mcsword  (27.10.20 12:14:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.