[]

Epeyce para verdiğim perdeden memnun kalmadım, ne yapabilirim şimdi?

Oldukça hoş bir işlemesi olan zarif bir perde yaptırdım salonuma. Fakat şöyle bir sorun var. Perdenin tülü kaliteli olsa da polyesterden yapıldığı için çabuk şekil alıyor. Gipürleri de ağır değil. Biraz karman çorman duruyor pileler ve göze hoş görünmüyor.

Burada dikim hataları da var. İşlemeler pilelerin tam ortasına denk getirilmediği için de bazı pileler yan dönüyor biraz. Perdeci bu hatayı kabul etti ve müsait olunca söküp tekrar dikeceğini söyledi.

Perdenin üreticisi iade almaz mı, dedim. Yok, almaz; dedi. Ama düşünüyorum da sonuçta ben memnun kalmadım bu perdeden hiç. Hiç mi haklılık payım yok.

Ne yapmalıyım? Benzer deneyi yaşayan arkadaş var mı? Perdenin üreticisine mi başvursam. Perdeci söküp dikse belki daha kötü olacak perde.

 
"Perdeci bu hatayı kabul etti ve müsait olunca söküp tekrar dikeceğini söyledi"

muhtemelen kendisi kumaşı alıp işliyor, yani aracı bir işletme. kendisinin hatası yüzünden iade almaz demiştir ve almaz muhtemelen keza aldığınız işletme sadece ham malzemeyi alıp işliyordur. fabrikayı ilgilendiren bir durum değil.

perdeciye mahkum gibi duruyorsunuz açıkçası. işini tekrardan daha iyi yapması için abartmadan, bıyık altından hafif tehditkar şekilde tekrardan işlemesini belirtin.
  • bisorumvargaliba  (27.10.20 02:03:25) 
Perdeciler normalde fabrikadan toplu alım yapar müşteriye sipariş ettiği pile ve en boy ölçüsünde diker. Sizinki pileyi tutturamamış anlaşılan. Söküp dikse bana da daha kötü olur gibi geldi :/


  • cilekli pasta  (27.10.20 02:21:59) 
Üreticiyi bağlayan bir durum olmadığı için geri almaz. Perdecilerin kar marjı oldukça yüksek. Gerçekten içinize sinmediyse yenisi ile değiştirmesini talep edin.


  • Depik  (27.10.20 08:51:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.