[]

ikinci el motor piyasası

selamlar. dükkanımızda paket teslimatı için kurye motoru arıyoruz. bütçemiz yeterli olmadığından düşük model baktım. bugün yuki 2017 model 100cc scooter denk geldim. 1100 kilometrede. 6 bine indi en son fiyat olarak. bana uygun geldi ama piyasadan çok anlamıyorum. ne dersiniz? bir de kilometresine nasıl güvenebilirim? görerek anlaşılabilir mi yoksa test vs gerekir mi?




 
1100 kilometreyi kurye motoru en fazla 10 günde yapar zaten. Sizin bakalit yerine sac kasalı, malzeme kalitesi yüksek bir motor bakmanız lazım.

Hem ucuz hem de kuryeye gidecek motosiklet için Hero Dash, TVS Jupiter bakabilirsiniz. Bir tık daha yüksek olur fiyatı yukiye göre ama masraf çıkarma ihtimali çok daha düşük olur.
  • armagan abanuz  (26.10.20 23:59:47) 
selamlar, uzun süre kullanacaksanız maalesef yuki küba vs çin malı motorlardan uzak durmanız gerekir. hele kurye için alacaksanız o motorlar 1-2 seneye yamuluyor. bu gün kuryelerin hemen hepsinin honda scooter kullanmasının bir nedeni var.

20-30 binde honda spacy, yamaha ybr veya honda cbf bakmanızda fayda var. bu motorlar kurye işini kaldırır arıza vs çok uğraştırmaz.

çin malı olanı alacaksanız 1100 km deki motor zaten sıfır sayılır öyle düşünün bakınca onu anlarsınız. muayene kağıtlarına da bakarak bir sonuca varabilirsiniz.

20-30 bindeki motoru anlayamazsınız. servise götürüp ekspertiz yaptırmayı ve ücretini ödemeyi teklif edin. üçkağıtçı adam servise götürmez. ben öyle almıştım servisin kapısına getirdim içeri girmeden gerek yok alıyorum dedim.
  • egokalp  (27.10.20 00:02:57 ~ 00:04:52) 
Kalabalık bir caddeye çıkın ve 15 dakika gelip geçen kuryeleri izleyin, genel olarak hangi modelleri kullandıklarını anlarsınız?

Sonra sahibindene girip ilgili modellere bakın, yaşı eski olsa da dayanıklı modellerden alın.
  • John Bloor  (27.10.20 09:48:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.