[]

Hilux vs L200 vs Ranger hangi pickup?

4x4 olmak kaydıyla 110-120 bin tl bandına alınabilecek en mantıklı model sizce nedir? 2010 modelden aşağı olmamalı diye düşünüyorum. Yakıt konusunda da deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.




 
O işin kralı l200. Ona yoğunlaş.


  • antihero  (27.10.20 00:54:43) 
şurada (git: 1227758) yazılmışı var ama yazayım yeniden :)
Kullanım amacına bağlı olarak değişkenlik gösteren bilgiler soruyorsun. Ben arazide tarladan tarlaya kullanıyorum, yağmurda da kuru yolda da , tarla olmayan arazide de kullanmam gerekiyor. Buna göre;
Fiyat performans olarak L200 en idealidir. Yeni jenerasyon desen farklı yorumlar yaparım ancak 2010 civarı hepsini kullanmış biri olarak ranger en güçlüsü ama çok yakar, bozulursa üzer. Yenilerinde hala en iyi, en güçlüsü o.
Hilux yeni versiyonlarda arazide çok iyi ama 2010 civarı sadece mekanik olarak iyi, kaporta ve güç anlamında yolda bırakabilir.
L200 arazide çok güçlü değil ama az yakar ,bozulursa üzmez...
  • pccopath  (27.10.20 01:13:20 ~ 01:14:13) 
ucunu de kullandim. l200 en iyisi. mitsubishinin kotu araba yaptigi nerede gorulmus :)


  • turbo sadık  (27.10.20 08:00:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.