[]

İlk Araba Kararsızlığı 2012 Otm. Yaris vs 2015 Düz Rio

Merhabalar ilk aracımı nihayet 30'a 1 kala alabilecek olmanın heyecanı içindeyim. Gönül isterdi sıfır alabilelim ama şartlar malum. İkiye düşürdüm ihtimalleri. 5 yıldır direksiyona elini sürmemiş biri olarak 2012 model Yaris Multidrive S Fun 70.000 km araç ile Kia Rio düz vites 2015 Comfort 40.000 km araç arasında kalmış bulunuyorum. Fiyatları eşit sayılır. Hangisini alsam fikir ve önerilerinize açığım. Şimdiden çok çok teşekkürler.

Edit: Aslında rio iç dış kozmetik olarak bariz önde ancak 1,80 110 kg biri olarak biraz sıkışık geldi. Yaris ilginç bir biçimde çok daha ferah geldi. En çok da buna tav oldum Yaris'te.


 
duz vites onermem, yaris al gec bana kalirsa.


  • fakyoras  (27.10.20 00:26:27) 
2 şık varsa, düz vitesi kapının önüne koyma.


  • pccopath  (27.10.20 01:15:50) 
1,86 95 kg olarak hiç bir B segmentine sığamıyorum. sığamazsın. üç ay sonra belim götüm diye gezersin ortalıkta ama arkanda birileri varsa. bu nokta önemli.

Yaris dediğine göre bir nebze daha geniş ve rioyu tokatlar araç ömrü konusunda fakat ön konsolu adamı bayıyor bir süre sonra. ben olsam teknoloji olarak daha ilerde olan rio'yu tercih ederdim, sonuçta ilk aracın olacakmış.

tek başına kullanacaksan, evli ve çocuklu değilsen, illa B segmenti diyorsan ibiza polo ya da colt öneririm.

hanım ya da çocuk varsa hiç B segmentine girme linea, megane falan kovala.

ve en en önemlisi. trafik tecrüben az ise mutlaka manuel vites ile başla. zaten biliyorum dersen otomatikten şaşma.
  • bisorumvargaliba  (27.10.20 02:46:27) 
Kia Rio otomatik kullanıyorum, yaris tavsiye ederim. Ben aracımdan çok memnunum ama sizin seçenekteki Rio manuel. Bu devirde otomatik almak lazım bence.


  • mezarkabul  (27.10.20 07:48:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.