[]

Binance girememe sorunu(Google authenticor)

>>2017 yılında olması lazım. Binance'te bir kaç işlem yapmıştım. Bitcoin ve bir kaç alt coin almıştım. Bitcoinler biraz düştü ve sattım. Aldığım alt coinleri hatırlamıyorum ama onlar Binance'te kaldı,ufak bir miktardı.

Geçenlerde aklıma takıldı. Bu alt coinler ciddi şekilde artmıs olabilir mi?Binance'e giriş yapmaya çalışıyorum, Google authenticor'la giriş istiyor. Authenticor olayını da o zamanlar kullandigim,şu an ekranı kırık bir iPhone'da kullanmıştım en son.(gerekirse ekranı yaptırabilirim)


Binance'e nasıl giriş yapabilirim sizce? Bu Google authenticor'un olayı ne tam olarak? Nasıl çalışır?Şu anki telefonuma yükledim,hiç bir halt olmadı.

Nasıl girebilirim bu Binance'e ben?

 
authenticator local çalışır, o 2017'de Binance size bir kod* verilmiş olmalı onu authenticator'e girince o her dakika yeni kod üretiyor, verilen kodu giriş için kullanıyorsun. (*ve onu saklamalıydınız) - kırık iphone açılıyorsa resetlenmediyse ve kodu görebilecek kadar ekranı varsa o da iş görür.

fakat iyi ki centralized bir borsada yaptınız bunu. Binance desteğe yazıp/mail atıp vs 2fa iptali isteyebilirsiniz. Tahminen kimlik fotosu, kimlikle selfie falan isterler. Fakat aklınızda bulunsun, kriptoda mantığını anlamadığınız şeye girmeyin. Bir kod veriliyorsa ölümüne saklayın çünkü o olmadan paranıza bir daha ulaşamayabilirsiniz.
  • nhk ni youkosu  (27.10.20 00:26:30 ~ 00:31:15) 
Bizim şu saat meselesinden dolayı olmuyor. Saati onlara uygun hale getirince oluyor.


  • buck rogers  (27.10.20 00:33:27) 
@Buck

Nasıl yani anlayamadım?
  • ırene adler  (27.10.20 00:52:22) 
nhk ni youkosu +1
yeni yaptım, kimliğin ön ve arka yüzü resimleri ile birlikte, selfie istiyor.
şuradan detaylara bakabilirsin:

www.binance.com
  • pccopath  (27.10.20 01:00:27) 
Ben de bir süre Google Auth ile giremeyince uyuz oldum, telefonun saatini ayarlayınca girdi. Siz en iyisi sıfırlamayı kimlik vb fotoğrafınız ile yapın.


  • buck rogers  (27.10.20 01:17:15) 
2fa direkt şifremi unuttum bölümünden iptal edilebiliyor. Kimliğinizin önlü arkalı fotosu ve selfi istiyorlar. Gönderdikten kısa bir süre sonra iptal oluyor.


  • kalifiye balta sapi  (27.10.20 15:09:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.