[]

Galatasaray Forma Üreticisi

Bunlarda hiç mi göz nizam yok? 2020-2021 sezonu formaları sizce de çok berbat değil mi? Bugün 2 tane forma aldım yurtdışına göndermek üzere. Yeni sezon siyah aldım ikinciyi de yeni sezon almaya içim kaldırmadı geçen sezonun parçalısını aldım. Allah aşkına umbro nun şu formaları bunlardan 10 kat daha güzel değil mi?www.instagram.com çok mu zor böyle forma yapmak? www.instagram.com




 
bu konuda da ne yazık ki yine yönetim suçlu. nike her sezon başında kulübe 5-10 farklı kreasyon götürüyor, yönetim içlerinden seçiyor.


  • makarnavodka  (26.10.20 21:22:26) 
Tc ligine en düşük kalite forma üretiliyor yüksek kurdan dolayı. Hele taraftar formaları 3. Kalite. O yüzden katalog forması genelde :)


  • westblack  (26.10.20 21:33:17) 
Malesef kurdan dolayi futbolcuların giydiği forma satilmiyor resmen. Futbolcuların üstünde beğeniyorum ama taraftar formasi baya düşük kalite.

Bu arada nike nasil 10 tane yolluyor kulüp seçiyor? Benim bildiğim böyle bir şey yok. Kaynak var mi?
Nike gitsin, bir daha o kadar para veren de bulunmayacak malesef...
  • logisticsmanager  (26.10.20 22:50:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.