[]

Youtube da bazı videolar neden böyle çizgi çizgi ?

Sadece bazı videolarda böyle oluyor?

Ekran kartı bios tarayıcı güncellenebilecek her şey güncel. Win 10 pro yüklü, korsan değil, youtube premium var. Antivirüs yüklü ve güncel.


 
Bildiğim kadarıyla bu videoyu çekenin kamerası veya rip'leyenin kullandığı codec nedeniyle oluyor. Sizinle alakası yok.

Ha başka cihazda aynı video sorunsuz ise onu bilemiyorum.
  • kibritsuyu  (27.10.20 00:08:41) 
Sony kameramızda 1080i 720i'ye ayarlayınca çekim kalitesini bilgisayarda böyle izleniyordu. 1080p ve 720p'de sorun olmuyordu. kibritsuyu haklı sanırım codecle alakalı.


  • olutaklidi  (27.10.20 00:32:04) 
Videodaki bu etkiye "interlacing" denir, senin bilgisayarinla alakali degil kaynak videoyu hazirlayan kisi videoyu hazirlarken interlacing olayina dikkat etmemis ondan boyle oluyor. Bunu videolardan temizleyen yazilimlar var videolar senin icin onemliyse indireceksen falan ama onun disinda senin bilgisayarinla alakali bir durum degil yani.


  • robokot  (27.10.20 02:01:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.