[]

korona değilimdir değil mi?

cumartesi başlayan bi nezle/grip gibi bi durumum var.öncesinde hafif bi boğaz ağrısı vardı(2-3 gün öncesinde)
ateş max 37 oldu.
hafif bi burun akıntısı ve halsizlik var.
değilimdir değil mi? test yaptır gibi ultra bi zeka içeren tavsiye vermeyin lütfen :)

 
test yaptır


  • diffarentiationation  (26.10.20 16:46:53) 
Ama tatlım öyle bir sormuşsun ki soruyu nasıl cevap verilir ki buna?
Bence değilsin ytd.

Bunlarla beraber, adaçayını demleyip, çay ılıdıktan sonra gargara yapmanı
Yapmadan önce duş almanı ve saçımı muhakkak kurutmanı
İyileşene kadar her gün yastık kılıfını değiştirmeni
Sağlıklı beslenmeni, güzel uyumanı öneririm.
  • irene  (26.10.20 16:48:06) 
Değilsin rahat ol.


  • infernalcadre  (26.10.20 16:49:43) 
@irene ne bileyim etrafında grip olan olmuş olabilir, gidip test yaptırmıştır, çıkmamıştır.sonuçta havalar soğuyor insanlar normal grip de oluyor.
tavsiyeler için teşekkürler bu arada :)

  • high hopes of the sozluk  (26.10.20 16:57:45) 
eklem agrilari, tat koku kaybi vs yoksa muhtemelen degilssindir ama dikkat et kendine, mevsim gecisinde nezle falan olmus olabilirsin. maskesiz falan mi gezdin bu aralar ya da biraz dikkatsiz mi davrandin?

cunku dikatimi su cekti, onceki yillarda bu donemlerde cevremde (hatta ben) cok aksiran tiksiran oluyordu, bulastiriyorduk birbirimize, ama maske biraz bu bulasi kirdi gibi geliyor bana
  • exlibris  (26.10.20 17:05:25) 
Mantık olarak olabilirsin viral olduğu kesin ama corona da olmayabilir.bence test yaptırma boşuna riske girme ishal olursan koku kaybı olursan git


  • birdposing  (26.10.20 17:10:03) 
@exlibris bikaç kere banyo yapıp dışarı çıktım ondan oldu diyorum ben.bi de bi tedavi oluyorum oda gibi bi yere giriyoruz ama orada kimsede bi hastalık yoktu.


  • high hopes of the sozluk  (26.10.20 18:01:04) 
Ya 2 hafta kadar önce ben de böyle soğuk algınlığı gibi bi şey atlattım, belirgin bir semptomum olmadı aslında çok, sadece böyle bi kırıklık hissi ve biraz burun akıntısı vardı, ateşim de biraz daha yüksekti seninkinden. Biraz dikkat ettim, vitamin falan aldım, 3-5 güne geçti. Ama bu süreçte her ihtimale karşı karantinaya girdim evde. Muhtemelen seninki de öyle bir şey. Test yaptırmasan da korona olma ihtimaline karşılık birkaç gün evde takıl derim ama. Olduysan da başkasına bulaştırma en azından.


  • buff  (26.10.20 18:30:49) 
Virüs kaptın desek test yaptırmak zorundasın
Kapmadın desek yine test yaptırmak zorundasın
ama test yaptır gibi ultra zeka bir şey de söyleyemiyoruz
Kusura bakma hepimiz ağır gerizekalıyız
  • etna  (26.10.20 18:31:34) 
  • high hopes of the sozluk  (26.10.20 18:41:26 ~ 18:41:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.