[]

ankara'da hangi teknoloji mağazasından...

televizyon satın alabilirim? t*knosa denen yerin internet sitesinden almaya çalıştım ancak var olmayan ürünü satmışlar ve zorlu bir iptal-para iade süreci yaşadım.

başıma iş açmayacak, bunu alıyorum arkadaş dediğimde düzgünce evime getirecek mağaza hangisidir?


 
  • cekcekli  (25.10.20 20:45:45) 
Samsung un kendi mağazası


  • baal  (25.10.20 22:42:48) 
Kesinlikle samsung'un kendi mağazası değil, hele kutup hiç değil.

televizyonun kutusunu altından açıp teşhire koymuşlar. yaşlı annem babam da teknosa'da daha ucuz olduğu için teknosa'nın kötü ününden dolayı samsung'un kendi mağazasından (kutup pazarlama) alalım demişler. üstelik satan dallama da "onlar teşhir ürünü paketleyip yollar, üçe beşe bakmayın, bizde öyle şey olmaz" diyip teknosa'dan daha pahalı bir fiyattan satmış.

gece vakti servis getiriyor kurmaya, kutu üstten fabrikasyon bantlı tabii. açıp kuruyorlar. çalıştırıyorlar. tv çalışınca imzayı da alıp gidiyorlar.

ertesi gün aleti görmeye gidiyorum ki o da ne? toz toprak içinde. daha doğrusu yalap şap silmişler, bezle silinme daha doğrusu sıvanma izleri var. arkasına bakıyorum askı izi var, kasayı hep çizmiş, vida delikleri aşınmış. servis menüsüne nasıl girilir onu bulup bakıyorum ki uzuuun saatlerce çalışmış.

arayıp şikayet ediyoruz, teşhir bu diyoruz, hani olmazdı diyoruz, gelen cevap "ama teslim aldım diye imza atmışsınız". yaşlı başlı insanlara dibinden açılıp geri kapatılmış kutuyu gece vakti getirip, acele acele kurup kandırarak teşhir malını itelediler. sonra da imza atmışsınız diyip sorumluluğu kabul etmediler. e haliyle anam babam da gece vakti tozunu toprağını, bez izini, askı izlerini incelememişler. ben demiştim kutuya dikkat edin, açılıp bantlanmış olmasın diye, onu da alttan açıp bantlamışlar, oradan da gol yedik. bu kadar çakal olunabileceği aklıma gelmemişti.

o yüzden gidip vatan'dan, mediamarkt'tan falan alın.
  • kibritsuyu  (26.10.20 00:24:26 ~ 00:36:00) 
Vatan'ın ya da mediamarkt'ın bu şekilde ürün satmayacağını kimse garanti edemez. Hatta geçenlerde teknosa çalışanı bir entrisinde kutunun alttan açılıp, ihtiyaç halinde yeniden kapatılmasının normal işleyiş olduğunu yazdığını hatırlıyorum. Benim tavsiyem ister mağaza, ister internet; kutunuzu kontrol edin. ikincisi adamın satmaya gönülsüz olduğu mal kendisini en çok uğraştırcak başını ağrıtacak maldır. Tüketimi hızlı, güncel model alırsanız reyondan tv indirip paketleme ihtimallerini en aza indirmiş olursunuz. En küçükten en büyüğe kadar size kitlemek için sıraya girdikleri ortamda her şey gelebilir başınıza.

Ayrıca menüden 2 günlük tv nin 1 yıldır çalıştığınızı görüyorsanız çekin resmini verin hakem heyetine. 3 ay da iade edene kadar cihazı kullanırsınız.
  • baal  (26.10.20 08:50:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.