[]

Piyano kursu işlevi hk

Selam bacaksızlar,

Piyano kursuna gidiyoz 2 aydır, ama bunun seviyeleri okula katkısı vb diye kafamızı karıştırıyorlar.

Çocuklar küçük diye hobileri olsun diye götürüyordum ki bi kurs %25 fazla ücret var ama ingilterede bilmem ne okulu hocaları gelip sınav yapıyor ve sonuçta yetenek bursu vb alabiliyorlar dedi.
Şimdi devam ettiğimiz ise kayıtdışı oluyor, ilerde liseye girişteki puan + yönde etkilenebilir diyor ,söylenti tabi.
Çocuklar iyi vakit geçirsin derken bunları kafama sıkıştırdılar şimdi yapmazsam kötü mü olur diye düşünmeye başladım.

 
london college ve başka okulların denkliğini veren programlardan bir tanesi ile karşı karşıya gelmişsiniz. oradan gelen öğretmenler değil, bilfiil türk öğretmenler o programlarda yetiştiriyor öğrencileri. ve eğer bana sorarsanız tamamen ticari bir sistem. gerçekten piyano öğrensin istiyorsanız konservatuvara verin. ayrıca konservatuvarın yarı zamanlı programı da var. yani sadece hobi amaçlı piyano öğreten ama bunu düzgün öğreten ve ücretsiz öğreten bir program. (ücretsiz kısmında emin olmamakla birlike kayıt ücreti vb adı altında ücret alıyor olabilirler, bilemem ama her halükarda özel ders kurs vbden daha uygun olacağını düşünmekteyim.) ayrıca kurs olarak baktığınız şeylerde çalışan eğitimciler eğer gerçekten iyi olsalardı, o kurslarda çalışmazlardı. genelde çok az ücret ödeniyor (saati 40-50TL filan..). şahsen ben çalışmıyorum.


  • jeanluc  (25.10.20 17:50:53) 
@jeanluc
Evet london colloge ismi geçmişti.Çocuklar daha 8-9 yaşında ve sevdiler hobi edindiler. Bende ticari olduğunu düşünüyorum,bu şekilde kayıtsız devam edicez ve gelişmelere bakıcam. Şu an 40 dk ders 80 tl ödüyoruz. Memnunuz,meb kayıtlı vb olursa 100 oluyor. Çocuk gelecekte yurtdışı üni vb burs ihtiyacı olursa da gider sınavına girer rüştünü ispat eder .

  • cakmayazar  (25.10.20 18:03:25) 
oradaki piyano değil piano yalnız :D
*yavaş anlamında.
gıcıklık yapmaya geldim :)

cevaba gelecek olursak bu bahsedilen ticari bir olay. ayrıca 2 ay çok erken bir süreç, belki sıkılıp bırakacaklar. hatırı sayılır bir burs alacak kadar devam ettiklerinde başka yollar (sınav, sertifika vs) de mümkün.
  • jimjim  (25.10.20 21:15:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.