[]

Daha

Hakan Günday'ın çeşitli kitaplarını okudum. Ruh sağlığım için araya vakit koyarak Hakan Günday tüketiyorum. Zaten genelde aynı temalar ve tonlar üzeridne gezindiğinden tekrar olmamış oluyor.

Daha'yı okuamadım. Elimin altında da yok. Baktım Netflix'e filmi gelmiş.

Normalde kitabını okuduğum eserin görsel olarak sonradan hiçbir şeklinde tüketmeyi tercih etmedim. Sevmiyorum zihnimde kendi yarattığım tarzda kalması için.

Ama Daha'yı okumadım. İzleyen ve okuyan arkadaşlar ne dersiniz?

Bu sefer de kitabını okumayayım direk izleyeyim öyle kalsın diye düşündüm ama değecekse eğer.

İzle fena olmamış okumaya gerek yok der misiniz yoksa kitabını mı alayım ?

 
Kesinlikle kitabı oku.


  • antihero  (25.10.20 15:22:04) 
Kitabini da okudum filmini de izledim. Film kitapla birebir degil. Klasik kitap uyarlamasi hayal kırıklığından bahsetmiyorum filmde. Film zaten yarim kalmisti. Yapimcisi da soylesi de devam filmi dusunduklerini soylemisti. Kitabin ilk yarisi vardi diyelim filmde. Kitapta olmayan bikac sey de eklenmişti filme. Tugba Buyukustunlu sahneler mesela. Genel olarak etkileyici bi film zaten Hakan Gunday da senaryo danisma ekibindeydi kitaptan cok kopuk olmasi da beklenmezdi. Oyunculuklarda cok iyi basroldeki cocugun ilk filmiymis mesela ona ragmen cok iyiydi. Ben sadece Ahmet mumtaz Taylan oyunculuğunu sevmiyorum. Tek tip duz bi oyunculugu var.


  • hindistan cevizi  (25.10.20 17:28:50) 
Izle kesinn


  • optimistbakunin  (25.10.20 23:15:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.