[]

A101e kiwi kahve makinesi geliyor

Evde iyi bir tane var da ofis için idare eder bir şey alayım diyorum. Alınır mı?

Bir de kahveye neden köpürtülmüs süt konuyor? Sütü ısıtıp koysak köpürtmeden ne olur ki :)


 
Alınır plastiği kötü değil

Süt neticede aynı süt köpürtünce görüntü ve doku veriyor, sadece ısıtıp eklenirse yine aynı tat olur farketmez
  • freebird5406_2  (25.10.20 09:02:44) 
Daha önce gelenlerden arkadaşım almıştı. Plastik kokusu oluyor. Ben kendi evimde www.google.com modelinin bi iki alt versiyonunu kullanıyorum. 2018'de denk gelmişti 99 TL'ye almıştım. Bence indirim vs bekleyip bu tarz bir şey almak daha iyi olur. Kiwi çok kaliteli değil.

Sütün köpürtülmesi süte kıvam verir bu şekilde barışta sütü kullanarak şekil şukul hareketler yapabilir. Kıvam ve köpüğümsü doku latte mocha vb 2. Nesil kahvelerde tercih ediliyor. Köpürtme yani şoklama denilen işlem sütün ocakta yavaş yavaş pişirilmesinden daha kısa sürüyor. Kişi 4 5 saniye içinde sıcak süt elde edebiliyor. Bu nedenle özellikle baristalar tarafından tercih ediliyor. Kullanımı da kolay kısaca.
  • manuelka  (25.10.20 09:38:29) 
aynı şeyi gördüm almayı düşündüm ben de ama şöyle şeyler duydum.

650w düşük dediler. Kahve soğuk olabilir, ısıtmak için daha çok elektrik yakabilir.
Plastik kokusu.

bunun yerine 160 tlye sinbo önerdi sorduklarım.
  • jackyr  (25.10.20 11:20:47) 
Sinbo 130 liraya düşmüş hocam Amazonda


  • mezarkabul  (30.10.20 18:13:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.