[]

Kronik hastaların ilaç temini

Annem kronik şeker hastası raporlu şeker ilacı var ilaçları bitti en son Mayıs ayında onun kimliği ile gidip kızı olarak ilacını almıştım. 65 yaş üstü değil. İlaçlarını hala ben alabiliyor muyum? Yakın zamanda 1. Derece akrabasının ilacını alan var mı?




 
ben kayım pederin ilaçlarını alıyorum kimliği ile sistemde görüyorlar raporu veriyorlar kimliği ile onun adına aldım diye imza attım.


  • basond  (24.10.20 22:13:02) 
En son ne zaman aldınız acaba? Benim için önemli.


  • ceann deas  (24.10.20 22:13:41) 
edevlet şifresi varsa veya banka hesabı varsa onu kullanarak edevlet üzerinden rapor sorgulaması yapabilirsiniz. en basitinden ise eczaneyi arayıp öğrenebilirsiniz. benim raporum kasım sonuna kadar uzatılmıştı en son.


  • sutlu nescafe  (24.10.20 22:15:12) 
@ceann iki hafta kadar önce aldım


  • basond  (24.10.20 22:17:30) 
@sutlu nescafe raporu devam ediyor zaten yine de teşekkürler.

@basond çok teşekkür ederimm
  • ceann deas  (24.10.20 22:18:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.