[]

AÖF kaydı ders seçip harç yatırmama rağmen pasif görünüyor

Merhaba arkadaşlar,

14 Ekim'de AÖF derslerimi seçtim, 15 Ekim'de de harcımı ödedim. Ondan sonra salak gibi bir daha girip bakmadım onaylanmış mı onaylanmamış mı diye. Kayıtlar bitmeden bir iki gün önce hatırlatma maili geldi ders kaydının son günden önce yapılmasını tavsiye eden. Mail gelince aklıma düştü girip bakmak ama yine unuttum ta ki bugün saat 3:30'da aklıma gelene kadar. Tabi süre bitti.

O sırada girip baktım ne durumda diye bir de ne göreyim kayıt bilgisi pasif yazıyor. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü 400 TL'ye yakın para bayıldım bu utanmazlara. Tüm sınavları uzaktan falan yapmalarına rağmen utanmadan harçları iki katına çıkarmışlar. En çok da bu zoruma gidiyor. Zaten iş yok güç yok. Benim için büyük para. Şimdi o kadar param boşuna mı gitti yoksa sonra güncellenir mi? Eğer pasif kalırsa yapabileceğim bir şey var mı bu paranın üstüne soğuk su içmekten başka? Para iadesi falan da yapmıyomuş utanmaz herifler. Vereceğiniz tavsiyelere ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

 
kayıtlar uzatıldı 29 ekime kadar. sisteme girince kaydımı aktifleştir gibi bir buton vardı yanlış hatırlamıyorsam oralara bir göz atın. yine olmazsa pazartesi günü büroyla ya da 444'lü numarayla iletişime geçersiniz.


  • hadsafhada  (24.10.20 17:39:05 ~ 17:39:26) 
Onaylanmamistir daha. Büro seni arar muhtemelen pazartesi bir sıkıntı varsa. Ya da sen ara büroyu.


  • westblack  (24.10.20 19:22:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.