[]

anadolu yakasında COVI9-19 testi yapan hastaneler

bilenlerin yardımına ihtiyacım var. bu hafta bazı semptomları göstermeye başladım.

1- ücretsiz olarak bu testi yapan hastaneler hangileri? ben kadıköydeyim.

2- pazar günü yapılıyor mu?

3- randevu vs almak gerekiyor mu prosedür nasıl? gidip, test yaptırmak istiyorum dediğimde yaparlar mı?

4- sağlık güvencem yok ve birikmiş gss borcum var, sorun olur mu?

 
1. devlet hastanelerinde ücretsiz ancak siz gidip muayene olacaksınız testi onlar gerekli görürse yapacak. göztepe şehir hastanesi, haydarpaşa numune, abdulhamit eah (eski gata) vs bir çok hastane var.
2.test 7/24 yapılır. daha doğrusu sürüntüyü alırlar ama ne zaman çalışılacağı hastaneden hastaneye değişir.
3.enfeksiyon aciller var oraya gidip sıraya gireceksiniz. ilk cevapta yazdığım gibi siz gidip şikayetlerinizi söyleyeceksiniz gerisine onlar karar verecek. her test isteyene test yapılmıyor.
4.gss borcu olanlar bir miktar para ödeyip (8-10lira gibi bir şeydi en son) muayene ve tetkiklerden yararlanabiliyor.
  • hadsafhada  (24.10.20 13:22:09 ~ 13:23:29) 
1- Göztepe Egitim ve Arastirma hastanesi yapiyor testi.
2-Pazar ya da gece fark etmiyor,acilin oldugu tarafta 24 saat acik.
3-Hastaneye gittiginizde test icin bir kayit alani var, orada belirtilerinizi soylediginizde yapiyorlar testi benim gördüğüm ama sanirim yogun oldugunda acil doktorlarina yonlendiriyorlar, doktor uygun gorurse sevk ediyor. Biz bahsettigim alana basvurup, 5 dk icinde kayit olup, cok da fazla beklemeden (pazar gecesi idi) testi yaptirmistik. Bu bahsettigim test 2 ay once yapildi, su an yogunluk ve dolayisiyla prosedur degismis olabilir.
4-Bu konuyu bilemiyorum, muayene ucreti alinabilir belki.
  •   (24.10.20 13:25:54) 
ben medikal park pendik e gittim. acilden giriş yapılıyor, dolayısıyla randevuya gerek yok. eğer belirti varsa testi doktor isterse ücret almıyoruz, sadece 80 tl muayene ücreti var dediler. muhtemelen özellerde prosedür aynıdır. zaten hastaneler pcr testini yapmıyor, sürüntüyü alıp halk sağlığı merkezine yolluyorlar. bu arada bende ateş olduğu için tomografi çekildi ve kan tahlili de yapıldı. hiç birine para vermedim, 80 tl yi de almadılar. pcr zaten hemen çıkmıyor, tomografi ile de tanı koyabiliyorlar.


  • surprise  (24.10.20 21:45:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.