[]

bloodborne oynayanlar

arkadaş bu oyunun boss'ları bir bana mı bu kadar zor geliyor? internetten videolara bakıyorum millet leblebi gibi kesiyor boss'ları. ben yarım saat farm yapıp blood vial'ı, molorofu, antidote'u falan fulluyorum ona rağmen olmuyor, olmuyor. sonra bir daha farmla, bir daha öl.. blood-starved beast mi ne, allahın belası bir yaratık var, abartmıyorum 30 kere oynadım hala öldüremedim. ki bu oyunun kolay boss'larından biriymiş, iyice gözüm korktu. daha önce souls oyunu oynamadım, ondan sanırım. ama bu oyunu 20 saate yakın oynamışımdır, artık alışmam gerekiyor ama bir türlü combatına alışamıyorum. tabancayla crit atayım stun yapayım diyorum yaratık üzerime çullanıp ebemi s*kertiyor, uzakta kalayım diyorum bu defa da dibine sokulamıyorum, kaçıp duruyorum dakikalarca.

oyunun teması, atmosferi falan aşırı iyi, bırakmak da istemiyorum. nasıl bitecek bu oyun? yol yakınken bıraksam mı? ilerledikçe daha mı zorlaşıyor?


 
Zor oyun :D Ben çok oynadım bunu yüzde 100 kupasını kazandım, ng artı 10 falan olmuşumdur :D

Silahla stun yapma olayına alışıyorsun da bu olayı zaten büyük yaratık bosslara yapması zor. Daha insana benzeyen bosslara yapabiliyorsun :D Daha insancıl bosslar ve diğer yarataklara tam sana hamle yaptıkları zaman yapabiliyorsun. Oyunu çok kolaylaştıran bir şey aslında, mutlaka öğrenmen lazım.

blood-starved beast ise, hızlı item seçme bölümüne şunları alıyorsun:

Beast Blood Pellet
bloodborne.wiki.fextralife.com

Fire paper
bloodborne.wiki.fextralife.com

Ve en önemlisi Pungent Blood Cocktail
bloodborne.wiki.fextralife.com

alıyorsun. Zehirlenme ihtimaline karşı antidoe mu ne var onu da alabilirsin. Ama ben artık almıyorum :)

Şimdi burası önemli. Boss alanına girer girmez beast blood pellet yiyorsun, sonra fire paper ile silahını yakıyorsun ve sağ taraftan dümdüz koşarak ilerliyorsun. Yolun sonuna kadar. staminaya dikkat et tabi, kontrollü koş :) Bak burası önemli, ortadan değil sağ taraftan önünü kesecek duvara kadar gidiyorsun ve karşındaki duvara blood coctaili atıyorsun. Bu yaratık duvara doğru yönelecek, karşı karşıya geldiğinizde önünden vuracaksın. Korkma o kan kokteyli yüzünden sana vurmayacak ve duvara yüzünü dönenecek. Arkasından vurabildiğin kadar vur. Arkasını dönüp sana baktığında o kan kokteylini yine at duvara, 1-2 hamle sana yaptıktan sonra tekrar duvara dönecek. İşte burada testeren ile doğrayacaksın bunu.

Bu bossun trick noktası bu.
  • eazy  (23.10.20 17:38:46 ~ 17:42:06) 
Hala takılırsan heyZeusHeresToast diye bir herif var. Bloodborne speedrunları yapıyor. Çok yapan var ama bu komik olanlardan :)

www.youtube.com

Buradan bossları nasıl kestiğine tricklerine falan bakabilirsin. senin takıldığın boss için 9.48 den sonrasını izleyebilirsin.
  • eazy  (23.10.20 17:50:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.