[]

yan komşunun yeni gürültü adeti

yan komşum var yüzünü taşındığımdan beri 1 kere gördüm, tek başına yaşayan genç bir kadın, son bir kaç haftadır evden çıkarken 150 noktadan kilitlediği kapısını tek tek açarken bamgüm kilit sesi çıkarıyor, yani bildiğiniz kilit sesi değil, anahtarı yuvasında hafif döndürürsünüz ve kendi ivme alır da yavaşça döner ya bi tık sesi çıkar öyle değil, var gücüyle çeviriyor anahtarı ve hayvani ses çıkıyor koridoru inletiyor, bunu 5-6 kilitle eve girip çıkarken x2 yaptığını düşünün, eve girerken açıyor girdikten sonra da aynı şekil arkadan kilitliyor bam güm diye, ve kapıyı da aynı kabakuvvetle bamm diye kapatıyor. ayrıca saat falan dinlemiyor dün gece 2 de yaptı aynı hareketi öyle bir irkildim ki noluyo yav diye bağırdım en sonunda.

benim bu kadını ürkütmeden bir şekil uyarmam lazım, sizce hiç bulaşmadan polisi mi arıyayım (polis buna bakar mı onu bile bilmiyom da), zaten evden çıkarken cümle alemi ayağı kaldırdığı için denkleyip kapıya daha kibar davranır mısınız şeklinde uyarayım mı? apartmanda kimseyle mümkün olduğunca diyaloğa girmek istemiyorum ama bokunu çıkartmaya başladı :)


 
yönetici var mı? biz öyle uyarıları ilk yönetici aracılığı ile iletiyoruz, kafi gelmezse benim valide kapıya gidior :D uyarıyor. bence önce iletişime geçmeye çalışın..


  • omonia  (23.10.20 00:34:24) 
Bi not yazıp kapısına iliştirin.


  • hay sikfuck  (23.10.20 00:35:21) 
@omonia yoneticinin kendine hayri yok

@hay sikfuck hiç aklıma gelmedi ha olabilir bu
  • nahtoderfahrung  (23.10.20 00:41:21) 
Gece vakti o kapıyı hışımla açarken bi anda elinizde haydarla kapıyı açıp onunla gözgöze gelip sonra haa pardon çok gürültü olunca hırsız kapıyı zorluyor sandım harcamaya çıkmıştım deyin eve geri girin ama gayet sinirli ve psikopat bir biçimde bakalım birdaha gürültü yapabiliyor mu


  • apocalipy  (23.10.20 00:57:33) 
Sizin yine x2 imiş. Bizim alttaki dangozlar kapıyı kırarcasına gece saat 12den sonra (bazen gece 3 te kapı sesi geliyor) 2-3 kere kapı çarpma sesi geliyor. Çocuk zırlaması yüksek sesle konuşma falan da var.

Ben alıştım ve düşününce çok konfor bozan bir şey olduğunu düşünmüyorum. Tek derdim akşam misafirleri olduğunda ya da maç izlediklerinde aşağı inip o televizyonu g.. neyse anladınız işte.
Sorunlu tipler olduğu için bulaşmıyorum, bir şey için yardım istediğinde de yokuş yapıyorum kendimce öc almış oluyorum:)
  • Unde bach canim  (23.10.20 03:08:22) 
Kadınlar dosta güven, düşmana korku salmak için olsa gerek bu hareketi yapıyorlar.

Çokça ev değiştirdim, misafirlik vs. derken epey bi örneklem var elimde.

Çok büyük ihtimalle korkusundan yapıyor ama bence de düzgün bir şekilde ifade edin kendinizi daha da korkutmayın sopayla falan kapıya çıkıp.
  • chicha_v2  (23.10.20 09:09:00) 
polislik bir durum yok ama bence de uyarın. komşuların bu kadar rahatsız olduğunun farkında olmayabilir + kapıda bir problem olabilir, ihmal ediyordur yaptırmayı.
bende de var böyle bir komşu. yeni taşındı, henüz uyarmadım :s

  • asisamus  (23.10.20 12:11:54) 
Polislik bir durum yok. Benim de öyle komşum vardı. Kapısına o lanet kapını şöyle şöyle açacaksın şöyle de kapatacaksın diye bir not yazmıştım. O günden beri kapısını açarken anahtarı mikro saniye yavaşlıgında çeviriyor. Kapıyı kapatırken de kapıya yaslanıp kapatıyor. Hiç ses yok mis gibi


  • limonlu eksi  (23.10.20 13:07:35) 
giriş katlarda mısınız ? evde hırsız varsa kaçsın diye yapıyordur.


  • orpheus  (23.10.20 15:33:33 ~ 15:33:40) 
@orpheus yok 3. kat


  • nahtoderfahrung  (23.10.20 15:39:47) 
başlarım öyle düşmana korkuya... bunu yapan insan toplu yaşama kurallarının bilincine varmamıştır. dağa gidip kimsenin olmadığı kendine bi kapı yapıp istediği kadar çarpabilir. belki sinirlidir bi hışımla yapar ama bir olur iki olur... saygısız bi insan demek. insanlar uyuyor gecenin bi vakti. benim komşu da böyle sabah 8de yatağımda zıplıyorum kapı çarpmasıyla. polis aranmaz bunun için ama apocalipynin dediği fikri çok beğendim.

bence not yaz bırak uykumdan uyanıyorum kapı sesinizle vs.
  • olutaklidi  (23.10.20 16:20:01) 
yapıştırdım kapıya notu bakalım nolcak


  • nahtoderfahrung  (23.10.20 18:00:43) 
Böyle işlerde en temizi yöneticiye söylemek, siz not yazsanız hep kafanızda kalacak, aldı mı baktı mı? Ne düşündü vs.
Sadece sizden şikayet gelse zaten o kişi sallamayacak. Yönetici apartmandan şikayet var derse farklı olur, başka yol denemeyin.

  • kaset  (23.10.20 21:45:47) 
kapıya yapıştırdığım notu okuduğundan eminim ama umrunda olmuş gibi durmuyor bakalım devam edecek mi yapmaya.


  • nahtoderfahrung  (23.10.20 22:20:39) 
yok not işe yaramadi şuan saat 01:54 bamgüm girişti kapıya yine.


  • nahtoderfahrung  (24.10.20 01:54:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.