[]

Süresi geçmiş pasaportu uzatma?

2 gün önce pasaportumun süresi geçti. Bugün gittim şubeye, para yatır gel hallederiz dediler.
Ben bu uzatma işlemini daha sonra yapsam olur mu?
Yani şube bana yardımcı mı oldu, yoksa haftaya başka bir şubeye götürsem aynı prosedür mü uygulanır?

Süresi geçince iptal olup yerine yenisi mi alınıyor normalde, yoksa bildiğin uzatma mı yapıyorlar.

Diyelim uzatma yaptılar. Uzattığımız gün itibariyle mi, yoksa bittiği tarih itibariyle mi uzamış olacak?

Teşekkür ederim.

 
her yer uzatır. uzattığın gün itibariyle uzatırlar. ama ben olsam acil değilse çiplilerin çıkmasını beklerdim, bir daha uğraşmamak içn.


  • plainwalker  (14.05.10 00:15:39) 
şubenin yoğunluğuna göre değişir
ben kadıköy den uzattım geçen hafta. ben şu şekilde yaptım:
sabah yedide sıraya girdim . 50nci falandım. 8.00 de içeri aldılar. herkes sırayı bozmadan şubenin içinde makinadan (bankalardaki qmatikler falan varya sıra veriyo hani öyle.) sıra aldı bana 42. geldi. şubeden çıktım bankaya gittim harcı yatırdım. 2 saat falan oyalandım. tekrar şubeye gittim sıra bana geldi yarım saat sonra. parmak izi aldılar. harç dekontunu pasaportu nufüs kağıdı fotokopisini 3 tane resim teslim ettim. ertesi gün gittim aldım pasaportu oh be.
not: 150 kişiye falan işlem yapıyorlar birgünde geç gelen başvuramıyor.
  • zırto  (14.05.10 00:38:29) 
Chipliler için acele etme, normal pasaportlar uzun süre daha geçerli olacak. Chipli pasaportu ilk alırken hayvan gibi masraf çıkacak sana. Efendi gibi harcını yatır, pasaportunu uzattır.


  • winstoncash  (14.05.10 19:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.