[]

fenalaşan covid+ ne yapılmalı?

bütün aile covid + oldu desem yeridir. ciddi ciddi belirtileri hissedenler de var. olası bir kötü habere karşılık şunu sormak istiyorum, fenalaşma, nefes darlığı ve benzeri belirtiler gösteren bireyler olursa, tam olarak ne yapmak lazım?




 
hastaneye gitmek lazım abi. napcan başka. sen de yani. o durumda ilk nereye gidebilirsin onu sorman lazım.


  • anti-kahraman  (22.10.20 23:33:37 ~ 23:34:19) 
Hastaneye de hangi hastaneye? Her hastane covid almıyordu en son sanırım? Devletler, özellerde vs protokoller farklı mıdır?


  • roket adam  (22.10.20 23:39:06) 
valla 112 yi ararım ambulans gelir filan diyorsan zor o iş eğer büyük illerden birindeysen.

Umarım araban vardır, eğer varsa (karantinada olsan bile) hastaneye gidebiliyorsun. Vardığında pozitif olduğunu söylemeyi unutma.

Araban yoksa; çözüm sanırım araba almak.

Not: Bu tabi benim bizzat deneyimlediğim tecrübedir. Bulunduğun yer bu konuda çok daha iyi olabilir, o zaman 112den yardım alabilirsin.

Edit: Devlet olanların 3. basamak olanların hepsi sanırım yani eğitim araştırma ve üniversite hastaneleri. Aslında "yozgat pandemi hastenesi" gibi bi arama ile veya 112 yi arayarak bilgi alabilirsin bence.
  • infernalcadre  (22.10.20 23:39:25 ~ 23:46:41) 
112'yi arıyorsunuz, gelip durumunuza göre en yakın uygun hastaneye götürüyorlar.


  • hadsafhada  (22.10.20 23:41:56) 
Covid geçirdim fenalaştım 112 yi aradım gelip aldılar hastaneye götürdüler gerçi dönüşte taksiye bin dediler ama o ayrı konu.


  • tuborg yesili  (23.10.20 00:25:35) 
Valla medical park, medipol gibi kalburüstü hiç bir özel hastane kabul etmiyor şu anda. Hepsini teker teker arayıp soruyorum. Yok.


  • roket adam  (23.10.20 01:07:01) 
Ben ventolin aldım evde duruyo, nefes darlığı olursa onu deneyip, geçmezse hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Doktor değilim.


  • plutongezegendegilmi  (23.10.20 09:59:11) 
500 mg aspirinden iki tane çiğneyerek bol suyla icirin.covid bir çok kişide damarda pıhtılaşma yapıyor. Aspirin de hızlı şekilde kan sulandiriyor.


  • deer hunter  (23.10.20 12:14:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.