[]

hat sahibi değilken sim değiştirirler mi

selam.

iş hattım vodafone. online işlemlerde falan girince hat sahibi şirket ismi yazıyor :D

benim şahsi hattım da telekomdan. neyse. iphone 11'de bu 2'sini kullanabilmenin yolu birinin e-sim olması. vodafone'da varmış. vodafone der ki siminizi bayiye getirin değiştirelim. ok güzel. ama hat sahibi ben değilim. değiştirirler mi? değiştirsinler lütfen.

:)

 
Sizce? Hele ki kurumsal hat. Herhangi bir işlem yapamazsınız.


  • elorelia  (22.10.20 11:27:17) 
normalde yapmazlar da ben bi ara hat sahibi başka şehirde nasıl yaparız diye sormuş bulundum. Yaparız ama aramızda kalsın normalde yapmazdık dedi. Yani onların inisiyatifinde sanki biraz.


  • olaylar olaylar  (22.10.20 11:27:50) 
noterden vekalet alarak yapabilirsiniz, sizin adınıza hat sahibi noterden numaranız ile ilgili işlemleri yapabileceğinize dair vekalet alıcak, vekaletnameyi size vericek sizde bu belge ile yapabilirsiniz


  • eja  (22.10.20 12:55:34) 
@olaylar +1

hukuki anlamda sıkıntılı bir durum herkes kabul etmeyebilir.

Vodafone daha bugün geldi, Telekoma da gelir o kadar bekledin biraz daha beklesen ?
  • infernalcadre  (22.10.20 13:18:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.