[]

Saçlarımı çok kısa kestirdim ve aşırı pişmanım...

N'apıcam bilmiyorum. Kadınım. Bir an kafama esti ve saçlarımı bildiğiniz erkek traşı gibi kestirdim. Kısa bir pixie cut gibi. Kuaför de çok kötü kesti, kafamın şeklini çıkaramadı, arka tepesi daha kabarık böyle, hafif alien kafası gibi gözüküyor. N'apıcam ben?

İçimde androjenlik yokmuş demek ki... Feminenliğim azaldı diye gidip simli oje falan aldım normalde hiç huyum olmadığı halde. Nasıl feminenliğimi geri kazanabilirim? Saçım siyah, rengini değiştirsem mesela fayda eder mi? Tekrar kuaföre gidip kafamın şekline göre düzelttireyim mi... N'apıyım bana bi akıl verin dostlar...


 
Foto yok mu?


  • olaylar olaylar  (21.10.20 14:29:34) 
Bence boyatmayın. Feminenliğin saçla alakası hiç yok. Halsey'in son saçını gördünüz mü ne kadar yakışmış ve yine de feminenliğinden bir şey kaybetmemiş. Eğer kafa şekliniz düzgünse öyle kestirebilirsiniz zaten birkaç aya uzar.


  • matilda  (21.10.20 14:32:55) 
Zaten kışa giriyoruz. Kış ayını bereyle geçirirsin. İlkbahara kadar da uzamış olur. Bu kadar dert etmeyin.


  • halitkin  (21.10.20 14:37:46) 
aynaya bile bakasım yok ne fotoğrafı :(

matilda, halsey'nin son saçı dediğiniz buysa eğer bence hiç yakışmamış ve aşırı erkeksi durmuş: i.pinimg.com

sanırım kişiden kişiye değişiyor zevkler ama ben çok kötü hissediyorum.
  • isabella was a ginger  (21.10.20 14:38:00) 
2 ihtimal var:
a- gerçekten kötü kesildi
b- değişim çok büyük diye rahatsız ediyor.

Birazcık bekleyip 2 hafta sonra hala çok kötü diye düşünüyorsan güvendiğin birine gidip rahatsız olduğun yerleri düzelttirirsin. ama hissiyatın düzelmeyecek yönünde olursa, bırak uzasın kendi kendine.

hepimiz zaman zaman kuaför kurbanı olduk, en iyisi uzamasını beklemek oluyor genelde :)
  • lcha  (21.10.20 14:50:35) 
r evolution, teşekkür ederim, güldürdünüz, online dersteyim bi de :) :) valla onu da denedim aslında. kestirdikten sonraki ilk günlerde bi tane fular aldım başıma taktım.


  • isabella was a ginger  (21.10.20 14:57:20) 
bir şey olmaz yahu, ben kazıtmıştım. avantajlarını düşünüp tadını çıkar. duşta daha kısa süre duruyorsun, çıkınca kurutmak derdi yok, tarama ihtiyacı yok. hayatının minik bir kısmı da bu şekilde değişik bir biçimde geçiversin ne olacak:)


  • tabirimekruh  (21.10.20 15:11:04) 
1-2 hafta içinde kabarıklık kalmaz, şekil almaya başlar saç. sakin ol.


  • spirit crusher  (21.10.20 15:18:01) 
nasılsa çok gecmeden uzayacak üzmeyin kendinizi. alışamayacak gibiyseniz kısa saç kesiminde uzman birine gidip o kabarık kısma yeniden şekil verdirebilirsiniz. ben olsam öyle yapardım. kötü bir kesimse alışmak çok zor oluyor sahiden.


  • pink cadillac  (21.10.20 15:52:09) 
niye uğraşıyon bu kadar saçınla yahu :)


  • antihero  (21.10.20 15:52:54) 
bi yerde gördüm, kulak memesinden aşağı dik iniyor, ölçüyorsun. ölçtüğün yerden bir de çenene kadar ölçüyorsun. çenedeki uzunluk kulak memesinin altındaki uzunluğunun 1,5 katından fazlaysa kısa saç kötü duruyormuş. gerçi artık olan olmuş ama senden başka "upuzun saçını kısacık kestirmek isteyenler" için bu ölçü alınabilir.

halsey'de gördüğünüz gibi bu oran 1,5 katından çok daha fazla.
  • stewie  (21.10.20 16:12:27 ~ 16:13:36) 
Dax mı ne diye bir krem gibi bir şey kullanıyorlar bazı kuzular saçı acayip hızlı uzatıyormuş ondan deneyin


  • iwillsee  (21.10.20 20:35:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.