[]

İkinci el araba km

Selam duyurunun güzide araba severleri. Audi q2 yada q3 mü yoksa volvo xc60 mı ve kaç km ye kadar ikinci elleri makbuldür bunların?
Bir de bu araba fiyatları düşer mi? Yoksa ne kadar bekle o kadar zarar mı? Sevgiler, teşekürler.



 
Bana göre XC60, çok güzel araç.

Km hesabı ise yıl başına ortalama 30 bin km geçmediyse normal.
  • John Bloor  (20.10.20 16:10:17) 
suvlarda da segment var.
q2 small suv q3 medium suv
xc60 premium suv.

q2 yeni kasa ancak q3 daha eski bir model. xc60 farklı bir klasman.

ben bmw x1 öneririm.
  • mikahakkinen  (20.10.20 16:17:43 ~ 16:17:58) 
ikinci soruna cevap, turkiyede cikan bir fiyatin dustugu gorulmemistir, ya hic alma ki araban yoksa ve sifirdan alacaksan bence hic gerek yok o kadar para vermeye, ya da hemen al..


  • alttaraf  (20.10.20 17:53:59) 
Q3'ün ikinci elini önermem - son kasası türkiye'ye henüz gelmedi, bir önceki kasası da çok uzun zaman güncellenmedi ve içi acayip eski duruyor.
Q2 zaten A3'ün bir tık yükseği, o fiyat farkına değecek hiç bir şey yok.

XC60 ise bambaşka bir konu. Bu üçünden birini seçmem gerekse XC60 seçerdim bir audi kullanıcısı olarak. Araç fiyatları da düşmez.
  • roket adam  (20.10.20 22:55:33) 
bunlarin ucu de farkli klasman SUV.
xc60 hepsinden buyuk, rakibi q5. eger yeni kasa ise guzel arac, teknolojik olarak ilerde. eski kasasi ile bence alinmaz.

6 senedir q3 var bende, arac 140.000da su anda 2.0tfsi quattro, simdiye kadar bir sikinti cikartmadi, kullandigim en problemsiz araclardan biri diyebilirim, sadece yag degisimine gidip geliyor. Akusunu ve frenlerini yeni degistirdim. Dis tasarim olarak sikinti yok ama ici artik eskidi diyebilirim, teknolojik olarak artik geride.

q2 konusunda fikrim yok.km olarak ne kadar dusuk kmli arac alirsan o kadar iyi tabiiki. buyuk kazasinin da olmamasi lazim.
  • cooperr  (20.10.20 23:26:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.