[]

Dünyanın'en anlaşılmaz metni

Frmtrde okumuştum galiba dünyanın en anlaşılmaz metni diye geçiyordu.o gün okuduklarımı hatırlayamıyorum ama soyut birşeylerden bahsediyordu ve bu nedenle anlayamayacağım'izi iddia ediyordu. Yabancı bir dilden çeviridir muhtemelen. Bu metni anlamaya çalışmayarak kendi zekamızı küçümsüyor'uz bence türkler olarak. Bu metni yeniden görüp anlamak istiyorum. Boylece yıllar önce cesaret edemediğim şey konusunda kendimle girdigim iddiayı kazanacağım. Her neyse metinde bol bol k harfi geçtiğini hatırlıyorum. Bu da bir yanıltmaca idi. Kelimeler birbirine ne kadar benzerse insan okumaktan o kadar cabuk pes eder.

Bu metni bulamayacağınızı ben de biliyorum ille ki.
Ama bunun gibi ilk bakışta çözmemizin zor olduğu başka uzunca bi metin de olabilir...paylaşırsanız hep biRlikte çözmeyi ve'yorumlamayı deneyelim. :))

 
codex seraphinianus olabilir mi?


  • nahtoderfahrung  (19.10.20 17:56:38) 
ben 24 yaşındayım ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim. kendisinin de 25 yaşında bir kızı var. babam ise bu kız ile evlendi. böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu. babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. o babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. yani ben torunumun erkek kardeşiyim. ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduguna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. kısacası kendimin büyükbabasıyım


  • duyurukullanıcısı  (19.10.20 18:29:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.