[]

İyi ki apple watch almısım dediğiniz özellikler

Nelerdir? Alsam mı yeni seriyi almasam mı sorusu? (Not: ilk kez akıllı saat alacağım)




 
bildirimler ve yanııt verebilkme iyi, üçüncü parti uygulamalar ile uyku takibi fena değil, sporu kaydediyor, el yıkamayı uyarıyor ve 20 saniye tutuyor (eh pek gerekli değil bu)

ekg ve oksijen ile işin yoksa se alman daha mantıklı.
  • passion rules the game  (19.10.20 10:02:07) 
Kesinlikle siri. Telefondaki Siri ile alakası yok. Hey siri diyerek anında hatırlatmalar, aramalar, talimatlar vs yapmak cidden çok pratik.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (19.10.20 10:13:53) 
Whatsapp, mesajlar ekrana düşüyor. Telefon bluetooth alanındaysa görüşmeyi saat üzerinden yapabiliyorsun. Uyku takibi harika bir özellik. Telefonu evde bırakıp, sadece Bluetooth kulaklıkla müzik dinleyerek koşabiliyorsun.

Günlük bir kalori hedefi veriyorsun, her gün hedefin neresinde olduğunu grafik olarak anlık gösteriyor. Daha önceki günlerde aynı saatlerde daha hareketliysen uyarıyor, hadi kalk diyor. Koşarken mesela tempo hedefin varsa, hedefin altında koşuyorsan uyarıyor. Günde 12 kere, saat başı en az 1 dk ayakta kalman için uyarıyor. Nefes ve meditasyon uygulaması var. Nike, adidas uygulaması var. Kalp atışını her an ölçüyor, günlük ve geçmiş kalp atışlarını grafikte gösteriyor. Benim için özellikle önemli, kalp atışım bazen fazla düşüyor, 40’ın altına düşerse uyarıyor, hoop yiğidim öldün mü kaldın mı diyor.

Dışarıda koşarken, geceyse saatten sürekli ya da yanıp sönen ışık verebiliyorsun. Görülebilirliğini artırır.

Havuzda kullanıyorsun ve çok net ölçüyor. Ne kadar kelebek ne kadar kurbağalama, her detayı veriyor.

Diyelim ki antrenman seçmeyi unuttun. Kardeş kürek çekiyorsun sanki, gel bunu kaydedelim diyor. Ok papi dediğinde zaten en baştan beri kaydetmeye başladığını sana nezaket icabı sorduğunu görüyorsun <3
  • stewie  (19.10.20 10:19:32) 
(bkz: apple watch/@roket adam) tam olarak burada anlattım. WhatsApp, telefon mail vs işi fasa fiso. Spor fonksiyonlarını kullanmayacaksan her gün şarj edeceğin ek bir dert daha oluyor.


  • roket adam  (19.10.20 10:42:59 ~ 10:43:39) 
Ben aldığımdan beri telefona daha az bakıyorum. Benim en çok işime yarayan spor yaparken oldu. Telefonu çantaya atıp müziği kontrol edebiliyorum ya da ne kadar ne yaptığım, ne kadar kalori yaktığım vs daha iyi takip ediyorum.

Şirket telefonu da iphone olduğu için tüm toplantılar ve notlarım senkronize. İş takibi de benim için kolay oluyor.
  • jazzabel  (19.10.20 11:31:16) 
Dışarıdayken ya da telefon kullanabilecek bir ortamdayken anında her şeyin bildirimini alıyorsunuz ve hazır cevaplar ya da siri’yi kullanarak cevaplar yazabiliyorsunuz. Nabız filan da ölçüyor gayet iyi. Egzersiz yapıyorsanız çok faydalı olabilir ama bildirim için de alınmaz bence. Ben de aldığıma sonradan pişman oldum zaten şarjı da bir gün gidiyor. Bari birkaç gün gitseydi.


  • cemallamec  (19.10.20 14:32:13) 
Spor yapan ve kalori takibi yapan birisi olarak onsuz yaşayamam diyebilirim.


  • catch the arrow  (19.10.20 20:59:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.