[]

duvarı nasıl boyayalım hadi bakalım?

mutfak duvarı burası, ocakla kapı arasındaki boşluğa ekteki gibi geometrik desenli, üçgenli bişeyler yapalım diyoruz. nasıl bişey yapabiliriz? fayans hizasına kadar mı, kapıya kadar mı, tavana kadar mı yapmalıyız? fayansla kapı çerçevesi arasında şerit gibi mi çıkmalı yoksa komple duvarı mı boyasak.

gelsin fikirler..


 
bence en temizi bütün duvarı boyamak ama kısmi boyayacaksanız fayansla kapı arasında kalan bölümü tavana kadar boyayın, orda bi kolon varmış gibi olsun.


  • kalifiye balta sapi  (18.10.20 23:37:42) 
Ornegin ortasındaki imajın rengi uygun gibi.


  • pass  (18.10.20 23:43:34 ~ 23:51:07) 
Ben şunu kaydetmiştim, hoşuma gitmişti:

www.instagram.com

Siz de çerçevelerle destekleyerek böyle bir köşe yapabilirsiniz.
  • opucuk baligi  (18.10.20 23:55:58) 
Alan dar olduğundan üçgenler güzel olmaz,kısır kalır.ama farklı çaplarda renkli daireler olur.

AMA ne yaparsanız yapın yerde bu fayanslar olduğu sürece beklediğiniz patlamayı yaşayamazsınız.antre gibi alanda güzel kiremit olmuş ama alakası olmamış bütünle,yere bakmayınca güzel.geometrikleri gri,mavi,soğuktan giderseniz bir nebze toparlar.
  • duptıs  (19.10.20 00:27:17) 
tek renk yapin orasi zaten dar oraya fazla detay eklerseniz iyi durmaz.


  • turbo sadık  (19.10.20 08:13:50) 
Dolapları beyaza, kapıyı antrasite boyar ve gri tonlu temayı kullanırsanız olur.

prnt.sc
  • janavarorion  (19.10.20 09:59:35) 
@kalifiye balta sapi komple duvara girişecek gibiyiz dediğin gibi.

@duptıs fayanslar çok çirkin değişecek en kısa sürede. koyu ahşap laminant olacak.

@janavarorion süpersin.
  • entropik  (19.10.20 10:17:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.