[]

Çok iyi bir psikiyatristin seans ücreti...

Yaklaşık olarak ne kadardır ve ortalama ayda kaç seans gerekir?

İstanbul için konuşuyorum. Varsa tavsiye de alabilirim, annemi göstericem. Paranoid Kişilik Bozukluğu'ndan şüphe ediyorum.

Kavga etmediği, başını derde sokmadığı yer kalmadı.

Ben de tükendim artık.

 
1000 civarı.


  • rose parks  (17.10.20 16:33:00) 
çok pahalı demek çok iyi demek değil. sadece ünlü ve lüks semtte şık muaynehane demek.

erenköy ve bakırkoy ruh hast. çok iyi hekimler bulabilirsiniz. önce bir ön tanı alın bunun ardından o tanı konusunda uzmanlaşmış makul psikiyatr arayışına gidersiniz.
  • orpheus  (17.10.20 17:39:15 ~ 17:39:54) 
@orpheus, Devlet hastanelerindeki psikiyatrlar ilaç yazıp gönderiyor sanki. Yeterince ilgilenmiyorlar gibi bir algım var doğru mu yanlış mı bilmiyorum.

Daha önce Erenköy'e gitmiş kendi başına, doktor ilaç yazıp göndermiş, yazdığı ilaç yüzünden düşüp düşüp bayılıyordu kadın.
  • msb  (17.10.20 18:33:02) 
Paranoid kişilik bozukluğundan şüphelendiğiniz için söylüyorum, psikoterapiyle iyileşmesi imkansız gibi bir şey. Çok üzücü ama biz çok sevdiğimiz birini hastaneye yatırmak zorunda kaldık, öyle tanı aldı ve ilaç belirlendi. Her şey yolunda şimdi.

Kendinde bi kusur görmüyorsa çok ciddi bi direnç olur psikoterapide. “Bende bi sıkıntı var heralde” noktasına kendiliğinden gelmesi lazım. Bu diğer kişilik bozuklukları için de geçerli, bende bi sıkıntı var diye düşünüp kendisinin çözüm araması lazım psikoterapinin işe yaraması için. Bir de psikoterapi ağır geçen, çok yorucu bir süreç; doğrudan o kişinin çok yoğun emek sarfetmesi gerekiyor. Çoğu insanda olan standart problemlerde bile sonunu getirmek kolay değil sürecin. Ayrıca psikoterapi bütün bir düşünce, davranış biçiminin yıkılıp yeniden yapılması demek, bu da bir yaştan sonra çok zor.

İlaca da soğuk bakmayın şimdiden, alışma evresinden sonra hem kendisinin hem çevresinin hayat kalitesi çok artabilir uygun bir ilaçla. Doktorlar bunu belirlemek için var. Fiziksel hastalıklarda nasıl ilaç işe yarıyor, bu da aynı işte. Şeker, tansiyon, kalp hastaları da hayatları boyunca ilaç kullanıyor yaşam tarzını değiştirmezse. Kimyasal bir yaklaşımda çözüm oluyor yani düşünce tarzımızı değiştiremiyorsak.
  • gayda  (18.10.20 13:36:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.