[]

Opel Vectra 2002-2008 kasa nasıl ?

Kayınpeder almak istiyor. Almanyada fiyatlar 1500-4000 euro arası.
Benzinli motorlari nasıl 1.8 2.2 3.2 vs. ? Arabadan anlıyorum ama Opel ile hic ilgilenmedim. Kafa agritirmi ?



 
spesifik bu model için bilemiyorum ama genel olarak büyük motorlar daha az yıpranıyor.


  • fever  (17.10.20 10:02:15) 
yo sanmiyorum opel genel anlamda sevdigim basarili bir marka. ben kore ve japon arabalarini severim. avrupadan da audi ve opel.
sanirsam 2002 2008 arasi araclar saab ya da gm gibi markalarin ortak platformu idi. parcasi bol olur.
ha kronik bir seyi var mi bilmiyorum. santiyemizde 98 kasa vectra B var. hala tas gibi. kesela bmw de var kollari eridi direksiyon derisi eridi opelinki erimedi. opelle bmw arasinda 20 yila yakin yas farki olmasina ragmen.
  • turbo sadık  (17.10.20 10:02:41) 
Klima sizin için elzem bir durum değilse alınabilir. 15 sene de klima tertibatı artık çürüyor ve delik deşik oluyor. gaz kaçağı vs.

bunun dışında bakımı yaptırın yağ gibi kayar gider
  • janavarorion  (17.10.20 10:10:25) 
Biraz baktim, su site güzel arastirmis (ingilizce);
mlfree.com

Anladigim 2.2 motorda sikinti 1.8den daha fazla.
Bir de 2005 sonrasi olan c kasayi alin diyor.
  • logisticsmanager  (17.10.20 13:39:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.