[]

40 gündür düzelmeyen parmak

yaklaşık 40 gün önce sağ ayak baş parmağımın üzerine düştüm, yumuşak doku zedelenmesi olduğuna kanaat getirdik. ilk 3 hafta gittikçe iyi oldu ancak sonrasında iyileşmesi durdu, hala bükemiyorum tam olarak. sanki hükmedemiyor gibiyim, inmiyor aşağı. elimle zorlayınca acıyor.

gitti mi şimdi baş parmağım, 40 günde düzelmeyen yumuşak doku zedelenmesi artık düzelmez mi?


 
Senin ozelinde bilemiyorum da cok normal aslinda ben ayak parmaklarimi citlatirken biraz fazla bastirmistim da 40 gunden daha uzun sure tam anlamiyla istedigim gibi egip bukemedim keratayi


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.10.20 05:16:30) 
Vakti zamanında annem de acı ağrı yoktu, zorla götürdüm bir gün sonra, çatlak çıktı.

Doktora git röntgen çeksinler.
  • mobydick  (17.10.20 07:38:34 ~ 07:39:03) 
@the coon, çatlak ya da kırıkta sabit ağrı olurdu, ilk andan itibaren hareket ettirmediğimde ağrı yoktu. ayrıca tamamen morardı, kan topladı ve hemen geçmedi. kırık ya da çatlağa sebep olacak anlık bir hareket değil de, zorlama gibi bir hareketle yaralandığım için yumuşak doku zedelenmesi olduğunu düşündüm. o zaman da sormuştum buraya, 2 arkadaş da aynısını söylemişti.

@eileengray, kullanmadım ama zorlayacak şeyler de yapmadım, yürümedim mesela; sayılır mı?

@palve, içim rahatladı sağ olasın. en uygun cevabın bu olduğunu farz edip başka bir aksiyon almayacağım sanırım.
  • Bruce  (17.10.20 12:50:17 ~ 12:51:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.