[]

Tinder'daki beğeni sayıları yalan olabilir mi?

Merak ettim ve iki gün önce bu uygulamayı yükledim.
Tipim iyi ya da yakışıklı da değil ama +99 beğeni almışım ama üyeliğim gold veya plus olmadığı için kim beğenmiş göremiyorum, sadece profil resimleri ayırt edici ve benim de önüme düşmüşse sağa atarak eşleştiğimi anlıyorum. Galiba bazı uygulamalar bilerek böyle yapıyormuş ki gold üyelik vs alalım. Tinder da aslında öyle mi yapıyor?
Not: Aradığım kadın değil, ben de kadın değilim.


 
tinder öyle yapmıyor, zaten bu işin en ünlü uygulaması böyle aciz işlerle uğraşmaz. ordaki like sayıları gerçektir.


  • nahtoderfahrung  (16.10.20 21:52:29) 
hayır sahtekarlık yok, dönem dönem gold üyelik kullanıyorum, neyse o, fake alarm vermiyor yani


  • zikardo  (16.10.20 22:11:32) 
Eşcinseller ekmeğini yiyor bu uygulamanın valla. Yapacak bişi yok


  • olaylar olaylar  (16.10.20 22:16:54) 
@zikardo ama gold üyelik de çok pahalı değil mi ki? bir de değiyor mu o kadar paraya? konumu da 10 km yapıyorum ama bana 25-30 km ötedeki kişileri de gösteriyor. parayı verip de konumu bile çalışmayan uygulamayı kullanmak kazıklandım hissi yaratmaz mı?
@olaylar eşleşme oluyor ama herkes ölü taklidi yapıyor sanki. bir de genel olarak mı söyledin bilmem ama heteroseksüel erkekler de var içlerinde.

  • Bu ne ya?  (17.10.20 00:00:21) 
www.codashop.com

burdan alırsan nispeten uyguna geliyor, hatta ben senelik 140 civarına almıştım geçen şubat gibi, şimdi 267 olmuş, malum dolar kuru...

o kadar paraya değiyor mu? Türkiyede isen bence değmiyor,eşleşme olsa bile çoğunlukla cevap bile vermeye tenezzül etmiyor bizim türk kızları.

Ammavelakin ben bunu 15 gün Ukrayna ve Belarus ta kullandım, normalde ancak rüyalarımda görebileceğim güzellikte hatunlarla buluştum, gezdim, eğlendim. Ödediğim para da sonuna kadar helal olsun.

Şimdi pandemi dolayısıyla bir yere gidemiyoruz, gold üyelik devam ediyor ama programı açmıyorum bile ne zamandır. Türkiye için zaman kaybı,sokağa çık gözüne kestirdiğin kişiyle bodoslama konuşmaya başla, emin ol bu şekilde bile şansın daha yüksektir.

Not= Tabi bunlar subjektif gözlemler.Ben gelmişim kaç yaşına saçlar dökülmüş, türk kası desen noel babayla yarışır seviyede. Şimdi bir kaç kıvanç tatlıtuğ kopyası gelir aksini iddia eder, ama zaten bu şahısların Tinder a ihtiyacı yok, onlar ekmeğini taştan çıkarır zaten :)
  • zikardo  (21.10.20 02:10:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.