[]

Biri patronunuzun/müdürünüzün yanında size yürürse

Selamlar. Özellikle kızlara soruyorum.

Henüz birkaç aydır çalıştığınız iş yerinizde patronunuzla ya da müdürünüzle ve birkaç iş arkadaşınızla aynı odada çalışıyor olsanız ve dışardan iş yerinize gelen birisi sizi akşam yemeğine davet etse ya da cep telefonunuzu istese kabul eder miydiniz? Yoksa patron/müdür ve iş arkadaşlarının yanında kıza bak hemen kabul etti demesinler diye daha çekingen mi davranırdınız? Karşı taraf hakkında olumsuz düşünce yaratır mı karşı tarafın ulu orta yürümesi?


 
müdürümle 10 yıldır yan yana çalışıyoruz, diğer arkadaşlarla da yeterince samimiyiz, onun için şimdi öyle bir şey olsa hiiiiç çekinmem, beğenmişsem ben de onların yanında da olsa alenen yürürüm. işe yeni başlamış olsam biraz çekinebilirdim, ulu orta yürünmesinden biraz rahatsız olurdum herhalde, ama yürüyeni beğenmişsem yürümek baskın çıkardı ^^ o an şeyapamasam bile bir yolunu bulur müdürümün olmadığı bir ortamda iletişime geçerdim en azından.


  • pati  (16.10.20 19:32:44 ~ 19:33:20) 
İşe yeni başlamış, başlamamış fark etmez bence. Kimsenin özel hayatı da iş yerindekileri bağlamaz. Tabii iş akışını ve iş yerini zora sokacak durumlar yoksa. Ben olsam hoşuma da gitmişse verirdim. Ama belki direkt odada değil de 'gel kahve içelim' diyerek kuytuya çekerdim.

Not: benim ofiste otomat ve mutfak odamdan epey uzaktaydı. Böyle düşünerek örneği verdim. Türetebilirsiniz.
  • makarnacanavari  (16.10.20 20:59:37) 
Sizin müdürünüzle ne kadar samimi olduğunuzu size yürüyen kişi bilemez, bu yüzden bu topluluk içerisinde size yürüyen kişi densizdir, lüzumsuzdur, düşüncesizdir. Her şeyin bir usulü vardır.
Ha eğer ki o ortamda sizin ona yürüyesiniz varsa, bence bir şekilde numaralar alınmalı ve ordan yürünmelidir. Müdürlerin yanında hoş değil, gerek yok.

  • megalomaniac  (16.10.20 21:08:37) 
Hocam mudurunun patronunun yaninda pas vermezler. Is arkadaşının yaninda bile rahat davranmazlar patronu gectim. Duyurudaki cevaplar yaniltir.


  • stavro  (16.10.20 22:00:16) 
Benim yöneticim çok çok rahat onun yanında çekinmem ama şirkettekilerin özel hayatımı bilmesi beni rahatsız ettiği için çok beğenmediysem kabul etmem.


  • jazzabel  (17.10.20 01:23:10) 
asla kabul etmem aksi halde işyerine dedikodu malzemesi olurum.


  • kestane gürgen palamut  (17.10.20 11:44:39) 
Çekingen davranmak daha mantıklı. Malesef burası Türkiye. Karşı taraf hakkında olumsuzkuk yaratır bunu düşünmesi gerekirdi bir iki kere daha işe gelip bir şekilde muhabbet edip ufak ufak, sonra yapması daha doğru olurdu


  • mobydick  (17.10.20 20:44:38) 
Yok artık, derim.

Patronu, müdürü bırak normal iş arkadaşımın yanında bile olsa kızar reddederim. Cep telefonu isteme kısmı biraz daha farklı, iş kılıfında isterse verebilirdim (bekarken).
  • SiyamkedisiZorro  (21.10.20 14:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.