[]

Bana açıköğretim bolumu secelim mi?

Arkadaşlar selam hukuk fakultesi mezunuyum yuksek lisansim ozel hukuk. Avukatlik yapiyorum bu acik ogretim bolumlerinden biri alanimda bana fayda saglar mi? Yoksa sadece hobi olarak mi seciyim acikogretim bölümünü?




 
Açık öğretim işletme okudum . Sirf askerlik kisa olsun diye.

Bu bölümler , Hobi için bile okunmaz. İllaki öğrenmek istediğiniz birşey varsa . Piyasa ders kitabı videosu dolu.
  • ycaycayca  (16.10.20 15:41:31) 
bir fayda sağlamaz, hobi olarak okuyabilirsiniz.


  • candide  (16.10.20 15:47:15) 
Kesinlikle fayda sağlar. AÖF sistemi eskisi gibi değil tamamen dijitalleşti materyalleri çok kaliteli ve örgün müfredatıyla aynı müfredat. 3 yanlışın 1 doğruyu götürmesi, kredili sisteme geçilmesi ve baraj puanının yükseltilmesi AÖF'ün kalitesini ciddi şekilde artırdı. Ayrıca AÖF sisteminde okutulan bölümler bellidir zaten mühendislik veya tıp eğitimi verilmiyor sonuçta. Hukuk yanında işletme uyumlu olur diye düşünüyorum.


  • acebi  (16.10.20 16:15:09) 
Ben bilgisayar mühendisiyim kariyerimden ziyade kendim için çocuk gelişimi okuyorum. Çok güzel şeyler öğrendim. Senede 4 kere 10’ar gün ayırabilecekseniz, ebeveyn olmayı planlıyorsanız öğrenmek niyeti ile okuyabilirsiniz.
İş için de hukuk mezunu arkadaşlarım uluslararası ilişkiler okudu hep.

  • cilekli pasta  (16.10.20 18:12:32) 
isgç öneriyorum. herkes işe yaramadığını biliyor söylemişler ama yarın bir gün "gelişime açıklık" göstergesi olarak cv de durur. ha yüzde 1 dir bunun fayda getirme ihtimali ama olsun


  • ala09  (16.10.20 19:16:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.