[]

Dış fırçası önerisi: curaprox mu sensodyne hassas bakım mı?

Merhaba arkadaşlar

Yumuşak bir diş fırçası arayışındayım. Bu aralar Colgate kullanıyorum ama biraz haşin fırçalayan biri olduğum için daha yumuşak bir diş fırçası ariyorum. Nette baktığımda başlıktaki ikisini övmüşler. Kullanan arkadaşlar hangisini önerirsiniz? Curaprox 40-45 lira civarında. Manuel bir fırça için çok gibi geldi bana. Gerçi piyasaya da biraz yabancıyım. Fiyatını hak ediyor mu cidden?

Cevaplar için teşekkür ederim şimdiden.

 
5-6 yıl önce buradan Curaprox önermişlerdi çok memnun kaldım, şarjlı diş fırçasına geçene kadar da hep onu kullandım; manuellerde Curaprox'tan ötesi yalan.


  • vedatchilipeppers  (15.10.20 20:59:02) 
altin kaplama da olsa bir fircaya 40-50 lira verilme bence

ben colgate'in ultra ince uclu fircalarindan kullaniyorum, onlar da soft ya da super soft diye geciyor ve gayet memnunum. cok yumusak killari var

www.hepsiburada.com

hatta bu daha ucuzmus www.hepsiburada.com
  • exlibris  (15.10.20 21:00:25 ~ 21:01:45) 
Diger markayi kullanmadigim icin karsilastirma yapamam ama sensodyne'in extra yumusak modelini kullaniyorum, memnunum. (25 tl gibi bi fiyati vardi migrosta en son.)


  • invictae  (15.10.20 21:16:31) 
yillardir curaprox kullaniyorum, memnunum. kullanmaya basladiktan bir sure sonra bastirmamayi ogreniyorsunuz aksi halde 1 aya fircanin killari duzlesiyor :D


  • 65 derece  (15.10.20 21:33:18) 
Curaprox’un muadili yok kesinlikle, özellikle de hassas disetlerine sahipseniz ya da dislerinizi sert bir sekilde fircaliyorsaniz.


  • feliss  (15.10.20 21:44:28) 
Valla duyuru sahibine tesekkurler, yorumlar sayesinde Curaprox'a gececegim gibi: bu kadar memnuniyet! :))


  • invictae  (15.10.20 21:56:28) 
Curaprox demeye gelmistim ben de


  • nax  (15.10.20 21:57:40) 
Curaprox da kullanan biri olarak rosmandan bulduğum bir fırça da hiç fena değil derim. Fiyat olarak prokudent denemenizi öneririm


  • epitaf  (15.10.20 22:05:03) 
Tepe supreme de yumuşaktır. Tepe'nin şu çeşidi var daha ucuza gelen ama hakkında pek bilgi bulamadım, buradan da sormuştum.

www.hepsiburada.com

www.eksiduyuru.com

Belki aranızda deneyen vardır.
  • hair freak  (16.10.20 09:36:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.