[]

sporcu arkadaslara soru

arkadaslar simdi bir yildir neredeyse hareketsiz bir insanim.
biraz sehir disinda yasiyorum, evime yakin olan spor salonu, burasi fitness spor salonu gibi degil, her turlu alet var. ama boks yapanlar icin bir yer gibi, calistiran hoca yok, ucreti gayet uygun.

Soyle birsey var, cok kilo aldim ve belimde problem var. ameliyat oldum. istiyorum ki hoca bana göre program yapsin ben de uyayim. spora gittim ama kendi kafama göre takildim hep, böyle olsun istemiyorum.

sehir icinde normal, hocayla calistiran spor salonu var. Fakat yol en az yarim saat aliyor.

benim dusuncem su, sonucta hocayla bi program yapariz, 2 gun sehir icinde hocayla 4 gun evime yakin olan yerde kendim calisirim diye dusundum. sehir disindakinin ucreti uygun oldugu icin birazda boyle dusunuyorum. ama hocayla hic calismadigim icin size sormak istedim.

tesekkurler.

 
personal training tutmayacaksan veya kadın değilsen o hocalar seninle fazla ilgilenmez. gidersin salona kayıt olursun benim böyle bir bel sıkıntım var ücreti mukabilinde bana uygun bir program hazırlayalım mı diye teklif edersin öyle ilgilerini çekersin anca.


  • nahtoderfahrung  (15.10.20 20:37:07) 
@nahtoderfahrung +1 (o ne biçim nick yaw, almancamız yok diye can çekiştik. :)

bunun haricinde amaçlarınıza ve durumunuza uygun bir program hazırlayacak birini internet üzerinden de bulabilirsiniz. yalnız burda iletişime geçeceğiniz kişiyi iyi seçmeniz lazım çünkü maalesef hiçbir denetim olmadığı için saçma sapan tipler de var.

ben sizin 1 yıldır yaşadığınız hayatı 35 sene yaşadıktan sonra önder akgün ile çalışmıştım. (ekşi'deki başlığına girilen tek entry reklam kokuyor ama gerçekten işinin ehli) hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum ama kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.

tabi işin ekonomik kısmını da göz ardı etmemek lazım, o da büyük bir etken.
  • kalifiye balta sapi  (15.10.20 20:53:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.