[]

Fabrika iscisi isi nasil buluyor?

Turkiye'de yasamiyorum. Bir yakinim vardi Bursa sanayi'de dokuma, tekstil fabrikalarinda fabrika iscisi olarak calisan asgari ucret ya da bir tik ustu ucret falan aliyordu. Kovid nedeniyle tazminatini verip isten cikartmislar 15-20 yil calistigi yerden, uzuldum bayagi. Yol gostermek istedim. Kariyer.net falan beyaz yakalilar icin falan sanirim. Bu tarz mavi yaka, fabrika isci alim ilanlari falan nerede cikiyor, nereyi takip etsin internet falan da pek bilmez aslinda. Tesekkurler




 
interneti bilmiyorum da bizimkiler fabrikanın yakınındaki ilçelerde muhtara, kahvelere fln haber/ilan bırakıyor. evet kahvelere.

edit: tabi, güvenlikte form +1
  • pati  (15.10.20 18:48:06 ~ 18:51:37) 
İş-Kur


  • since1907  (15.10.20 18:49:48) 
fabrikalara gidip güvenlikte form dolduruyorlar.


  • rahip janick  (15.10.20 18:50:03) 
her fabrikanın güvenliğinde form var. ben halkla ilişkilerdeyken en çok bu formlar üzerinden bakıyordum. işkurdan önce size yakın olan fabrikalara gidin bence. müdürleri bile bu şekilde aldık işe.


  • zezari  (15.10.20 19:09:53) 
Benzer işi yaptığı firmaların ik larına müracaat etsin bence

A tekstil kapandı atıyorum b tekstile gidip başvursun mavi yaka tecrübeli insan rahat iş bulur
  • Diskirminant  (16.10.20 08:11:32) 
işçiler için kurumsal yollar ile pek yürümüyor o işler. bir arkadaşının olduğu fabrikayı bulup arkadaşı ustasına, ustası müdüre, müdür ik'ya söyleyecek.


  • duster  (16.10.20 08:22:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.