[]

Lost'u nereden izliyoruz?

Gecen gunku duyurudan sonra canim acayip derecede lost cekti. Dizibox.pw'den izlemeye basladim ama kalite kotu ve telefonda video acilmiyor nedense. Baska sitelerde de bin tane reklam izlemeyince videoya ulasamiyorsun.

İşim de var aslinda ama nereden izliyoruz? Resmen ilk gunku kipirti var icimde, cok garip (son sezonlarini pek de begenmemis olmama ragmen). İlk ve son defa izlemeye 11-12 sene once baslamistim.


 
stremio


  • nahtoderfahrung  (15.10.20 17:59:10) 
Ben hepsini 1080p indirip öyle izledim yeniden. Kate'in çillerini görmüyorsan eğer diziden keyif almazsın.


  • IncredibleMau  (15.10.20 18:05:30) 
Niye bombos olsun ya? :( Acikcasi bir diziyi bu kadar izlemeyi canim hic istememisti (ilk izledigim zaman). Gizemli seyleri cok severim.

Friends'i falan hayatta izlemem, sevmiyorum ama bugun sopranos'a da bakmistim aslinda. Puani da 9,2'ymis, bayagi iyi. Breaking bad'i de izlemedim ama su an kendimi yeni bir diziye hazir hissetmiyorum :)
  • hlot  (15.10.20 18:09:00) 
lost dizisi dolandırıcılık girişimidir.
gizemli bir final vaadiyle senelerce mi,lyonları kandırıp, bombok bir finalle bitirdiler. yapımcılar sürekli tahmin edilen şekilde bitmeyecek diye açıklama yaptılar.
tahmin edilen en salak finalle bitti.
  • aslindasorunumpsikolojik  (15.10.20 18:30:06) 
Herkesin hasta oldugu game of thrones'un da son sezonuna lanet ediliyor bu arada (ben izlemedim).


  • hlot  (15.10.20 18:49:08) 
Lost güzel dizi, sadece sonu kötü, ama çoğu dizinin sonu kötü zaten. Bence izlenir, stremio ya da torrentten indirip izleyebilirsin.

Bir de raised by the wolves ve mandalorian a bakabilirsin.
  • nucleon  (08.02.21 19:32:58) 
@nucleon: bitirdim bile 2. kez :) 6. sezon çok kötü ama ya.


  • hlot  (08.02.21 20:19:27) 
lookmovie.io
kendi altyazınızı da yükleyebiliyorsunuz. reklam engelleyici kullanmıyorsanız kullanın en azından bu tür sitelerde. bir de firefox'ta reklam engelleyici chrome'dan daha düzgün çalışıyor nedense.

  • curious mind  (08.02.21 20:41:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.