[]

Digital para ile dolandırma diye birşey var mı ?

Çinli bi kızla sohbet ediyorum bir kac gündür.
Takmış kripto paraya. Şöyle degerlenecek, boyle para yapcaz.
Sen de gir kazan diyor. İşim olmaz bilmiyorum diyorum öğretirim diyor.
Tabi girmiycem de. Merak ettim.
Böbrek.avi mi ?

 
muhtemelen referanslı linkten sizi yönlendirip kendisi coin kazanacak bir yerlerden. siz kazanmışsınız kaybetmişsiniz umurunda değildir :) sallayın yani.


  • orient blue  (15.10.20 17:09:12) 
Ama çok uzun muhabbet ettik. Bir ref icin değmez yani.


  • prizmatik  (15.10.20 17:32:36) 
paranı o yönetmediği sürece dolandırılmazsın.


  • jelly bear  (15.10.20 17:38:13) 
cripto parayla ilgilenen kim varsa aynı şeyi söyler. bana para gönder ben sana coin alacagım diyorsa bobrek.avidir. ama elibdeki parayla coin al diyorsa seni yönlendirmiş oluyor. evet kriptonun geleceği var ama şu an zamanı değil.


  • koela  (15.10.20 17:40:47) 
ilk kripto işlemlerimde hayli heyecanlıydım ki finansal araçlara ilgisini bildiğim arkadaşlarıma ilgilenmeseler de ucundan kıyısından zorla anlattım. insan bir şeyle ciddi anlamda uğraştığında bunu yakınındakilerle paylaşma ihtiyacı duyuyor sizin durum ondan da olabilir. kripto dünyaya girmiş zaten, görmesek de çoktan günlük hayatın bir parçası oldu, anlatmasına izin verin bence kötü bir şey yok bu aşamada.

ha bir de çin kripto para üretiminin dünyadaki merkezi. it'ci filansa oradan organik bir ilişkisi de olabilir, referanslı veya referanssız güvenilir platformlarda kendi hesabınızı açar kendi yatırımınızı yaparsınız ayrı ama iş bana para yatır yutura gelince olmaz tabi o iş.
  • engelbert humperdinck  (15.10.20 22:46:24 ~ 22:51:44) 
respect + 1

%99 ihtimalle seni bir "yatırım şirketine" (orası yatırım şirketi filan değil) yönlendirecek. Buraya para yatır bitcoin alıp satalım, sana işlem yapmayı öğreteceğim filan diyecek. Sakın oralara para yatırma.

İlgili SPK (Sermaye Piyasası Kurulu) duyurusu aşağıda, hepsini okumam diyorsan da yukarıda özet geçtim zaten.

www.spk.gov.tr
  • hayirsiz  (15.10.20 23:22:08 ~ 23:22:48) 
  • klakie  (16.10.20 08:01:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.