[]

Çam çatlağı

Selamlar arkadaşlar. Fotoğrafta görüldüğü şekliyle arabamın camı çatladı. Gün içerisinde çalıştığım icin yaptırma imkânim yok. Akşam da şehir dışına gitmem lazım. Takribi 400 km yol. Ne dersiniz götürür mu bu haliyle?




 
götürür ama çatlak da ilerler. istersen bi camcıya çek yola çıkmadan çatlağın önünü çizip çatlağın ilerlemesini önlüyorlar. ya da zaten değiştircem dersen git yoluna gittiğin yerde değiştirtirsin. ama giderken başına bişey gelmez. benim pickup ın ön camında 8 yıldır çatlak var değiştirmedim altta soldan sağa boydan boya uzun gidiyor. bi sorun yaratmadı. görüşü engellemediği sürece de muayenede sorun çıkartmıyor. ha taş vs bişey gelir mukavemetini kaybetmiştir o ayrı.


  • erty_ksk  (15.10.20 12:41:50) 
sürücü tarafındaysa ağır kusur sayılıyor muayenede.


  • ykyt  (15.10.20 12:42:28) 
ne kadar suredir catlak mevcut bi de? boyle bir sorunda catlagi hemen koli bandi ile kapatmak icine su, kir vb girmesni engellemek gerekiyor @erty_ksk dedigi islemin ise yaramasi icin.


  • hay sikfuck  (15.10.20 12:48:29) 
@hay bu sabah farkettim.


  • woory  (15.10.20 12:55:41) 
@woory sanslisiniz hala kurtarma sansiniz var o zaman. catlagi mutlaka izole edin. hava sicakligi disarda dusuk hava soguk ise camin bugu yapamamasi icin fani max acmayin derim.


  • hay sikfuck  (15.10.20 12:59:13) 
En ön taraf çatladı değil mi? Eğer bir darbe veya bir taş gelmezse sizi getirir götürür diyebilirim. Sürüş esnasında darbe gelirse veya çatlama yaparsa bile soğukkanlılığınızı koruyup aracınızı sakin bir yere çekmeye hazırlayın kendiizi. Ayrıca korkmayın. on cam tuzla buz olup dağılmıyor bir kaç darbede. Çünkü iki cam katmanı arasında naylon benzeri bir malzeme var. O tutuyor camı bir arada tuz buz olmaması için. arabanın ön camını iki defa değiştirdim kaputun yolda açılması yüzünden. Oradan biliyorum.
Yine de dikatli gidin gelin. bir de akşam karşıdan gelen araçların farları daha çok gözünüzü alabilir bu çatlak yüzünden. Hele hele farın ışığı çatlağa gelirse.

  • ceyhan prensi adana  (15.10.20 13:04:43) 
Hiç sıkıntı olmaz. İyi yolculuklar


  • westblack  (15.10.20 13:37:18) 
İlerleme ihtimali var bunun önlemini alın.

Bir de burdaki yorumlara bakarak aklıma geldi hazır bu ara deli gibi ceza yazıyorlarken, çatlak sürücü tarafında ise herhangi bir polis kontrol noktasında ceza sebebiyet verir mi ki?
  • mobydick  (15.10.20 14:28:55) 
@mobydick
görüşü engelleyecek şekilde olan çatlaklar araç muayenede ağır kusur sayıldığından, aynı çatlağın meydana gelmesi durumunda araç muayenesi geçersiz olacağından cezai işleme alınması normaldir.
ancak sürücü tarafında olmasına bakılmaksızın görüş açısının ne kadar engellendiğine bakılıyor.
  • erty_ksk  (15.10.20 20:54:01) 
@erty_ksk, Çok teşekkürler


  • mobydick  (15.10.20 22:13:08) 
kaskonuz varsa yarım saatte bedavaya değiştirebilirsiniz.


  • ankara06  (15.10.20 23:02:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.