[]

İkinci görüşmeye çağrılma ihtimali

Merhaba arkadaşlar. Bir iş görüşmesine gittim. Bir zekâ testi, bir de matematik testi çözdüm. İkisinden de birer yanlışım çıktı. İK da birkaç test yaptı. Onların da sonuçları iyi çıktı. Sonra mühendis geldi. Üç tane matematik ağırlıklı mantık sorusu sordu. Soruları doğru çözemedim ama yorumlarımı onayladı genel olarak. 5 dakikada çözülecek soru değildi hiçbiri. Sonra Almanca kendimi tanıttım. Burada hatalarım, eksiklerim oldu. Sonra bitirme çalışmamı İngilizce anlattım. Burada da çok akıcı konuşamadım maalesef. Maske vardı. Bir de bitirdiğim bölümle ilgili teknik sorular sordu. Onun dışında teknik başka sorular da vardı. Onları da cevapladım. İkinci görüşmede genel müdürle görüşeceksin dedi ama bir hafta içinde aramazlarsa aramazlar dedi. Bu bilgilere bakılarak ikinci görüşme ihtimali hakkında bir şey söylenebilir mi? İşe alımda kimin kararı daha etkili?




 
arayıp aramayacakları sadece senin performansına bağlı bir durum değil bence. o yüzden aramasalar bile kendini üzmenin bir anlamı yok. diğer adaylar, kim daha ucuza çalışır, kimin karakteri şirket yapısına daha uygun bunlar çok çok önemli kriterler.

yapabildiğinin en iyisini yaptığını düşünüyorsan ve seni çağırmadıysa şirket, orası zaten sana uygun değildir diye düşünüyorum.
  • barabas  (15.10.20 08:55:06) 
genel mudurlerin takvimi oynakdir, yarina randevu veriri randevu saatine 10 dakka kala iptal eder,acil seyahat cikar 1 hafta ofise ugramaz... bir hafta kismina pek takilmayin...


  • cairo  (15.10.20 09:18:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.