[]

Phlips supurge

Linkteki süpürgeyi alayim mi aile evine ? Kullanan var mi aramizda, memnun musunuz?

www.amazon.com.tr


 
ben iki sene önce tam da bu modeli amazon'dan aldım. çok memnunuz. eski süpürgeden sonra bayağı fark etti temizlik.

bende ev tozu alerjisi var. çok rahatladı alerjim.

gerçi geçen ay robot süpürge aldık artık çoğunlukla koltukları, perdeleri bununla çekiyoruz.
  • lancelot du lac  (14.10.20 22:45:33) 
@lancelot du lac merhaba peki ağırlığı nasil supurgenin?? Net bilgi bulamadim. Agir bi sey olmamasi lazim annem icin.


  • hindistan cevizi  (14.10.20 22:46:58) 
şimdi valiz tartısı ile tarttım. hortumu, kumandalı borusu, başlığı ile 7,5 kg çıktı.


  • lancelot du lac  (14.10.20 22:57:49 ~ 22:58:11) 
@lancelot du lac cok tesekkur ederim


  • hindistan cevizi  (14.10.20 22:58:57) 
benim süpürge aldığım zamanda sizin linkteki ürün en iyisiydi ama tutamacı sağlam gelmedi gözüme, hayvansı bir kişiliğim olduğundan kırarım ben bunu dedim ve şunu aldım;
www.amazon.com.tr

çekiş gücü özelliği vs. aynı ama tutamamacı farklı.

sonra bir gün philips yetkili servisine gitmiştim ütü için, yine bu sizin linktekinden vardı bir köşede duran, sordum servis elemanına bu nasıldır diye, "hiç iyi değil kesinlikle tavsiye etmem tutamacı kırılıyor bunların, alacaksanız bir alt modelini alın" demişti.

5 yıldır kullanıyorum, maşallahı var. hayvanlığımdan ötürü borusunu kırdım, onun haricinde yıllardır tık etmeden çalışıyor. iyi ki bu modeli almışım diyorum. süpürge çok güçlü olduğu sizin linkteki tutamacın uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum.
  • trajikomix  (14.10.20 23:33:21) 
bu modele çok yakın ben de anneme hediye almıştım. çekiş gücü çok iyi ancak fazla iyi olduğu için biraz efor gerektiriyor.


  • cekcekli  (14.10.20 23:35:32) 
4-5 yıl önce almıştık aynısından.

çok memnunuz. yaptığı temizlik de, kendini temizlemek de, kullanışlılığı da çok iyi.

lakin tutamaç konusunda yukarıdaki arkadaş haklı. orijinal tutamaç birkaç ay önce pert oldu. 4-5 yıl anca dayandı yani. tutamacın bütün özelliği de oradan da bir açma kapama düğmesi olması ve emiş gücünün oradaki düğmelerle ayarlanması. tutamacın başka bir numarası yok. yine yukarıda linki verilen tutamaçsız modelini de tercih edebilirsiniz.
  • kibritsuyu  (15.10.20 02:54:01 ~ 02:58:14) 
selamlar, bende 2-3 yıl önce aynısından aldım, ışıklı başlıklı, bir sürü ayrı ucu var vs.. temizliği gerçekten iyi, ev tozu alerjisi bende de var.

ama hem robot süpürge alınca o hantal marathonu kardeşime verdim, eve ayrıca xiaomi v11 dreame alacağım.

bence annenize marathon yerine v11 dreame gibi bir şey alın, kullanımı daha rahat, hafif, eğilmek vs.. zorunda kalmayacak.

bu modeller artıp fiyatları biraz daha normalleştiğinde eski tip makine kalmayacak artık. bir de çok yer kaplıyor marathon.
  • benaslinda  (15.10.20 08:38:43) 
tutamaç kısmı kumandalı olduğu için biraz dayanıksız, yazanlar haklı. bunu almadan önce müşteri şikayetlerinden okuduğum için bir kumandanın altından tutarak kullanıyoruz.


  • lancelot du lac  (15.10.20 19:23:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.