[]

Senol gunes

Normal mi sizce? Bana beyninde tumor olusmus gibi geliyor. Her mac dunya yildizlarini kenarda oturtup kendince mantikli ama gercekte sacma sapan kadro cikarmaya basladi. Bugun lutfedip cengizi koymus bari hayret




 
uluslar ligi denen nane hazirlik maclarinin puan verilen hali, sistematige dokulmus hali. Cok abartilacak maclar degil kisaca, bir oyun oturtmak, oyuncu kazanmak onemli olan


  • neverletyougodown  (14.10.20 21:23:45) 
uluslar ligi denen saçma turnuva için neden dünya yıldızlarını riske etsin adam? o dünya yıldızları bu maçlarda oynamak istiyor mu mesela? diğer takımlar as kadro mu çıkıyor? ukrayna sakatlıklar ve karantina yüzünden yedek kaleci olarak 45 yaşındaki antrenörü kullandı. ispanya'yı yendiler.

şenol güneş'i sevdiğim için falan demiyorum ama bir teknik direktörün oyuncu seçimlerini uluslar ligi tercihlerinden eleştiren birinin futbolun f'sinden anladığını sanmıyorum, kusura bakma.
  • der meister  (14.10.20 21:24:40) 
senol gunes hep boyle degil miydi zaten? ezelden beri kadro oturtmaya calisirken sacma sacma 11le cikardi. adamin tarzi bu.


  • rm  (14.10.20 21:34:37) 
yahu hazırlık maçı bu ya.

uefa bu turnuvayı iyi tanıtamadı sanırım, bütün olay bu.

uefa dedi ki: "hazırlık maçı oynayacağınıza gazoz ligi kuralım bari", olay bu. bu lig olmasa şu an hazırlık maçı oynayacaktık.

uluslar ligi'nin eleştirdiğim tek tarafı ise bu yol ile avrupa şampiyonası'na ve dünya kupası'na gidebilme imkanının oluşturulması. halbuki burası kendi içinde ayrı bir şey olmalıydı. hem ciddiyetsiz bir lig kuruyorsunuz, hem içine ciddiyet katıyorsunuz, saçma.
  • hlot  (14.10.20 21:40:43 ~ 21:40:56) 
uefa bu kıytırık maçlara uluslar ligi adını verdi fena yolunu buldu. bütün ülkeler tribe girdi. gerçek turnuva elemeleri gibi muamele görüyor şuan.

basit hazırlık maçı ideal 11 ler kolay bulunmuyor. biraz sabır. başka teknik adam olsa haklı olabilirsiniz ama şenol hoca o kadar yaşlanmadı. gerçek maçlar gelince zımba gibi takım çıkarırlar endişeye gerek yok.
  • ada meltemi  (14.10.20 23:05:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.