[]

üç büyüklerin seyirci ve kombine sayıları

merhaba arkadaşlar. soru başlıkta aslında ama biraz daha detay vereyim. fenerbahçe, beşiktaş ve galatasarayın, mümkünse son 10 yıllık, olmadı daha yakın tarihli seyirci ve kombine kart satışı ortalamalarını öğrenebileceğim bir site var mıdır acaba? google'da ne yazarsam yazayım düzgün hiçbir şey çıkarmadı karşıma. çok acil gerçekten dersten geçip geçmememi bile etkileyebilir bu rakamlar. çok teşekkürler! =)




 
o zaman dersten kalman cok olasi. cunku vergi ve ceza dalaverileri yuzunden son yilin bile rakamini bulman cok guc. Bu konu icin en saglam kaynak imkb'ye acildiklari tarihten itibaren ki bilancolaridir. ancak onda bile bedava dagitilan kombine ve biletler bulunmaz zannediyorum..


  • use at your own risk  (13.05.10 15:24:30) 
Eğer Premier Lig takımlarının istatistiklerini merak ediyor olsaydın işin kolaydı ama Türkiye'de "sağlıklı" bir veriye ulaşman çok zor.


  • kirk karaktere sigmayacak adam  (13.05.10 15:32:17) 
Kulüplere mail atarsanız belki öğrenebilirsiniz.


  • thor odinsson  (13.05.10 15:33:35 ~ 15:33:54) 
uydur kafandan rakamları yahu...
takım şampiyon olmuşsa, bir sonraki senenin kombineleri daha fazla olsun falan. ya da fazla transfer yapılmamışsa kombineler elde kalsın.
nereden bilecek hocan salladığını.
  • de jure  (13.05.10 16:32:39) 
galatasaray için şu şekilde : Bugüne kadar en fazla 6-7 bin civarında kombine kart satışı yapabilen Sarı-Kırmızılı yönetim, kendi rekorunu kırarak 10 bin rakamına ulaştı.

fenerbahçe bu sene 25 bin , geçen sene 21 bin satmış.

beşiktaş ta 12 bin civarı satıyomuş.
  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (13.05.10 17:34:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.