[]

notebook alacağız ama nasıl bir şey olmalı

kullanıcı bir kız çocuğu, 20 yaşında. oyun falan oynayacak birisi değil daha çok öğrenim için. sosyal bilimler tarzında bir şey okuyor. öyle eksantrik bir program falan kullanmayacak.

ben bir şeyler yaparak işi daraltmaya çalışıyorum ama iş bir noktada sanki oyun bilgisayarlarına kayıyor.

bilindik yerlerde arama yapıyorum bazı yerlerde yok bir vatan bu konuda geniş gibi görünüyor. en uygun bilgisayar(i3, i5, i7 ve 15.6'' filtrelemesiyle) bunu buluyorum.

ASUS X509JB CORE İ5 1035G1 1.0GHZ-4GB RAM-256GB SSD-15.6"-MX110 2GB-W10

1.0 ghz işlemci hızı çok yavaş değil mi ya? yoksa atladığım bir nokta mı var? gerçi bu bilgisayar bile 6600 lira.

asus, dell, msi veya en azından lenova ya da acer olsun istiyorum. kışları ısınmaya yarayan hp'yi hiç istemiyorum.(belki bunu çözmüştür ancak akılda bu şekilde kalıyor.) ve casper da olmasın.

 
8gb ram altına bakmamanızı öneririm.


  • sutlu nescafe  (13.10.20 22:20:07) 
f/P= www.hepsiburada.com

dell olsun derseniz (sanırım bu modellerde ısınma problemi vardı) www.hepsiburada.com

dell öğrenci bilgisayarı diye bunu pazarlıyor
www.hepsiburada.com
  • black holes in the sky  (13.10.20 22:53:40) 
Hocam bütçenizi bilmiyorum ama macbook air alsanız 7-8 yıl götürür. Yani bu tarz günlük kullanım + ekrandan bir şeyler okumak için (retina ekran güzel bişey) epey uygun bir alet. Çok övmek istemiyorum çünkü bende de biraz fanboy'luk var ama pişman olacağınızı sanmam.


  • plutongezegendegilmi  (13.10.20 22:54:11) 
Freedos laptoplara bakabilirsiniz çünkü daha uygun oluyorlar, işletim sistemini kendiniz veya bir tanıdığınıza yükletirsiniz. Mühendislik öğrencisi de olmadığı için muhtemelen güçlü sistemlere gerek yok. İşlemci de 3. nesil i7 yerine son nesil i3 olması daha hayırlı. AMD işlemciler bir tık daha hesaplı ama kullanıcı yorumlarını okumadan almayınız. Şimdiden hayırlı olsun.


  • bedava bira  (14.10.20 00:53:56) 
Huawei nin laptopları süper çıktı bence. Tavsiye ederim.


  • erty_ksk  (14.10.20 09:29:48) 
Huawei demeye geldim bende geçen ay müthiş indirimleri vardı. tahminimden çok daha iyi karşıladı beklentimi ve ben adobe'de kullanıyorum tasarımlar için hiç sıkıntı çıkartmadı.


  • IcedFlames  (14.10.20 09:41:51) 
Bak yeni düştü bu model

www.mediamarkt.com.tr
  • simbolmina  (16.10.20 01:08:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.