[]

Aldo ayakkabıları cidden o kadar kötü mü?

Aldo Shoes’den bir ayakkabı beğendim, gidip gelip bakıyorum. Şikayetvar.com’da hakkında çok fazla şikayet var ürünlerin kalitesizliğiyle alakalı. Birisi çıksın da yok hayır gayet kaliteli desin diye bekliyorum. Var mı aranızda Aldo Ayakkabıları övecek birisi?




 
Sanırım aldo’dan bir adet topuklu ayakkabım var. Kalıpları yarım ölçü dar diye kalmış aklımda. Onun dışında bence rahat.


  • ruhen hastayim ben  (13.10.20 18:21:13) 
kötü evet. deri ayakkabılar kağıt gibi. 3 sene önce alıyordum. indirim olduğunda çok ucuza, 129 tl'ye ayakkabılar varken 5-6 tane aldım. 1 sene boyunca çevire çevire kullandım. ondan sonra hiç almadım. ondan sonra 400-600 lira civarına massimo dutti ayakkabılar aldım, senelerdir kullanırım, gelecekte de uzun süre kullanacağım.

özetle; indirimli fiyatına göre iyi ama sezondaki 300-400-500 tl fiyatına göre berbat.
  • stewie  (13.10.20 18:23:41 ~ 18:24:19) 
Boktan marka.


  • cooperr  (13.10.20 18:58:44) 
parasinin hakkini veren bir marka degil,

ic taban yastigini o kadar ince koymuslar ki, bir sure giydikten ssonra taban yuzeyindeki delikler ayakkabinin icinden belli oluyor. MP (mahmutpasa) den alinan ayakkabilarla benzer kalitede
  • exlibris  (13.10.20 19:32:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.