[]

Tuvalete alışmayan yavru kediler?

Selamlar,

Sokaktan evime bir kedi sığındı, veterinere götürünce hamile olduğu söyledi. 7 tane yavrusu oldu. Yavrular şimdi 40 günlükler ama maalesef kuma alışmadılar. Özellikle televizyon sehpasının arkasına dışkılıyorlar. Temizliğini geçtim bin tane kablo var, çarpılacaklar diye korkuyorum.

İnternette yazan tüm şeyleri denedim. Ellerini kuma sürttüm, tv arkasına gittiklerinde ya da mama yaptıklarında kuma oturttum vs. Ancak yine de devam ediyorlar. Özellikle sabah uyandığımda tv arkasında bir göl oluşuyor.

Nasıl bir çözüm bulabilirim, ne yapabilirim? Daha önce böyle bir sorun yaşayan ve çözebilen var mı?

Çok teşekkür ederim cevaplar için.

 
merhaba. evde salınık vaziyette mi geziyorlar?

banyo gibi temizlenmesi kolay bir yerde kapalı kalmalarını tavsiye ederim. tuvalet eğitimi koskoca evde pek olmaz. odada kapalı tutulup birkaç defa dışarı yaptıktan sonra kuma geçmeleri beklenir daha ziyade.
  • bir garip melek  (13.10.20 15:01:32) 
Dışkılarının bir kısmını kumun üstüne koy, "biz buraya tuvaletimizi yapıyormuşuz tırsacak bir durum güvenlik sorunu yok" mesajı verir bu o zaman girerler. Şimdi tırstıkları için kuytu köşelere girip yapıyorlar. Yetişkin kediler bile kumları tamamen değiştirildiğinde aynı nedenle bir süre çekinip giremezler kendi dışkılarının kokusunu alamadıkları için.


  • angelus  (13.10.20 15:02:10 ~ 15:05:50) 
Kum kabin yuksek degil di mi? Boyle kisacik bir sey olmali rahatca icini gorebilmeli ve girebilmeliler


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (13.10.20 15:03:38) 
oraya koku sinmistir o yuzden de gidiyo olabilirler. iyice temizle. kumada biraz kaka falan koy.


  • wishmaythşngs  (13.10.20 15:42:54) 
@bir garip melek evet evde saliniklar. Cok tesekkur ederim. Kendilerine ait bir banyolari var oraya kapatayim bir sure dediginiz gibi.

@angelus cok tesekkurler. Bunu hemen yaptim kendi diskilarini su an kuma koydum. Umarim cozum olur.

@proletarier aller lander vereinigt euch kum kabinin bi kapagi vardi onu cikardim. Rahatca girip cikabilecekleri, gorebilecekleri bi boyda. Cok tesekkur ederim. Digerleri cozum olmazsa daha alcak tabak bi bir seyin icine kum dokecegim.
  • straight from the heart  (13.10.20 15:43:59) 
@ wishmaythşngs cok tesekkurler. Kakalari simdi kuma koydum. Diger tarafa da koku gitsin diye camasir suyuyla temizledim. Umarim cozum olur.


  • straight from the heart  (13.10.20 15:44:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.