[]

ttnet 8mbit

merhabalar. bugün ttnet çağrı merkezinden aradılar. "bizimle 2 yıllık sözleşme daha imzalayıni 5 ay boyunca 15 lira ödeyin ondan sonra da normal ücrete geri dönün (49 lira) biz de sizin internetinizi 1 mbit' ten 8 mbit'e yükseltelim" dediler. bu kampanya şu anda gerçekten çok cazip görünüyor. şimdi soracağım soru şudur; bu işin bana girecek bir kısmı var mıdır? yani parasal anlamda. genelde hani biz alışmışız ya güzel bir kampanyanın altından bir "ats2" çıkmasına. bu kampanyanın altından da bir "ats2" çıkar mı? ne diyorsunuz yapayım mı bir çılgınlık? olsun mu internetim 8mbit? aranızda bunu yapanlar var mı? çok teşekkürler şimdiden...




 
15gb kotası var onun. aşınca 512kbit'e iniyor hız.


  • lemmiwinks  (13.05.10 13:52:07 ~ 13:52:18) 
hala deniyorlar ya ben ona şaşıyorum. ceza almaları lazım bu tutumları yüzünden.


  • ozdek  (13.05.10 14:21:29) 
peki 8 mbit te kaç kb ile download yapılabiliyor? 512 de kaça düşüyor bu download hızı?


  • zopcuk  (13.05.10 15:38:18) 
7aydır kullanıyorum. ilk defa bu ay hızımı düşürdüler. çok kötü oldum. youtubetan video izlemek bile kasıyor. ama bu aya kadar çok faydasını gördüm. hızım hiç düşmedi. downloadum aylık 80gbı buluyordu. Oturduğun muhitle ilgili eğer çok fazla internet kullanım yoğunluğu yoksa hızını düşürmüyorlar. ben yeni bir sitede oturuyorum. site dolmaya başladıkça internet kullanımı arttı ve benim net ondan düştü 512ye. bu gibi durumları göz önüne al.


  • imo  (13.05.10 15:40:03 ~ 15:40:36) 
oturduğum muhit ful öğrenci ya. muhtemelen keserler acımazlar bana.


  • zopcuk  (13.05.10 15:58:15) 
8mbit ile 600kb/sn ile 800kb/sn arasında bir hıza sahip olabilirsin. 512k'ye düşersen 45-50kb/sn ile indirirsin. 1mbitten bile yavaş.


  • sutlu nescafe  (13.05.10 19:34:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.