[]

wordpress sitem hakkında büyük sevap ödüllü soru

merhabalar..

daha önce online olan wordpress sitemi yedeklemek için ftp ile bağlanıp indirdim.. neden export almadın diye sormayın bilmiyordum. ancak veritabanı gibi bir yedek almadım maalesef.. yani elimde sadece ekte olan dosyalar var..

Şimdi bunu yeni bir hosting firmasında tekrar yüklemek istiyorum ancak eski veritabanı ismi ile açıp dosyaları yüklediğimde garip hatalar veriyor..

yok mu bunun bir hal çaresi.. lütfen yardım edin..

 
Önceki hosting firmasının panelinden girip veri tabanının yedeğini alman gerekirdi, sonra da fotoğraflar vs dosyalar için bu sendeki dosyaları indirecektin FTP ile.

Bildiğim kadarı ile elde veritabanı yoksa çaresi yok maalesef.
  • John Bloor  (13.10.20 10:22:21) 
aldığın garip hataları bilmeden nasıl yardımcı olabiliriz, müneccim değiliz ki? yazılanlar gitti tabii o ayrı.


  • selam  (13.10.20 11:20:35) 
önceki hostingle iletişime gir, önceden alınmış bir backup varsa kurtarırsın. yoksa geçmiş olsun. sadece dosyalarla olmuyor maalesef.


  • entropik  (13.10.20 13:04:36) 
veritabanı yedeği yoksa geçmiş olsun. siteyi mutlaka tekrar aktif etmem gerekiyor diyorsanız:

1. sıfırdan temiz wordpress kurun.
2. resim dosyalarınızın yedeklerini yeni wordpress içerisine atın.
3. Google indexleri silinmeden önbellekten kategorileri ve alabildiğiniz kadar içeriği alın tekrar manuel olarak girin.
  • hayal fazlasi  (13.10.20 17:40:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.